A nerből kivált Magyar Péter mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Szerintem semennyireokt. 3. 15:40
21/26 anonim válasza:
Igen, ahogy azt is mondta, hogy bem alapít pártot. Majd később megtette, mert megvolt rá az igény, illetve kezdő politikus, beleférnek az ilyen hibák. Egyébként a mentelmi jog kedvezményeire csak a felvétele után lert igazán szüksége, már ha bármi igaz a koholt vádakból. A fizetésük felét meg el is adományozzák, valamint milyen jól jött utólag, hogy épp a héten vitázhat Orbánnal.
22/26 anonim válasza:
21.
Nekem csak az nem tetszik, hogy Horn Gábor meg a többi élősködő már azon nyavalyog, hogy Magyarék nem akarnak összeállni a jó ellenzék többi tagjával.
Az egyetlen pozitívum a Tisza Pártban pont az, hogy nem állnak össze olyan söpredék pártokkal, mint a DK, MSZP, Jobbik-maradványok, Momentum.
23/26 anonim válasza:
#21 konkrétan videófelvételek vannak a "koholt" vádakról.
24/26 anonim válasza:
Mi, hogy részegen szédeleg? Esetleg HAJADON LÁNYOK LÁBA KÖZÖTT CSÚSZIK-MÁSZIK? Mert azt anno napi 10-szer is láttam egy híradóban az M1-en, de az állítólagos telefonkikapás valahogy kimaradt.
25/26 anonim válasza:
24.
De ez miért baj, hogy nőkkel fekszik le? Férfiakkal kellene? Ennyire LMBTQ lett titokban a Fidesz? :D
26/26 anonim válasza:
Én csak ironizálok, nem vagyok fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!