Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért beszélnek...

A fideszesek miért beszélnek rezsicsökkentésről amikor:?

Figyelt kérdés

[link]

Pálinkás József kiszámolta, hogy lesz ötszörös a gázszámla a piaci árhoz képest

okt. 3. 08:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20 éve nem ettem lays chipset
okt. 3. 17:10
 22/22 anonim ***** válasza:

"A nagykereskedő általában külföldi.

A Lays chipsedet, ami 800 forint lett, nem itthon sütik ki.

Szal..."

Szóval micsoda? Burger King tán nem itt süti ki a sültkrumplit és hamburgerhúst? Tán a chipset nem itt raktározzák, vagy helyezik a Tesco fűtött/hűtött áruházába? Most azzal próbálsz védekezni, hogy egy termék életgörbéjének nem feltétlenül minden szakaszában kell megfizetned rá a magyar rezsit?

Nem tudom te mennyi Lays chipset fogyasztasz, de azt például megkockáztatom, hogy nem importált kenyeret eszel, azt márpedig itthon sütik. Hasonlóképpen majdnem minden gyorsan romlandó felvágottal, hússal és miegyébbel, ami vagy hűtött tárolást, vagy valamilyen hőkezelést igényel ahhoz, hogy hozzád eljusson. Abba pedig már bele sem megyek, hogy hány MAGYAR beszállítója van a multinacionális cégeknek, hisz logisztikai rémálom lenne mindent is az anyaországukból exportálni a lokációra. Ezek a magyar beszállítók pedig beleszámolják az árazásukba a saját rezsiköltségüket.

Mint mondtam, nem tudod kivédeni, hogy valamilyen formában ne kelljen megfizetned az indokolatlanul magyar rezsiárakat. Lehet, hogy több lépcsőben fogod megfizetni, de attól még rajtad fog csattanni.

okt. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!