Fideszesek, ha az ellenzék nyert volna, és ugyanígy elkaszálják a rezsicsökkentést, mint Viktor?
4es, akkor fogalmazzam át hogy ami már megtörtént de kihatással van a jelenünkre? Sosem voltam azok között akik felrakták a mi lett volna ha-t a magyar politikában. Inkább kisebb gyerekként akkor is globálisan tettem fel a kérdést a világpolitikára. De nyugi, de felelve Gyurika sincs a magyar politikába. Az meg hogy miért nincs elszámoltatás felé... kérdezhetnénk a jelen levő kormányunk...
5ös mert te kollektívan csak jobb és baloldalra osztod a magyar politikát? Miért nem lehet annyit mondank hogy oké van mindegyik pártban, nagyon nagy százalék aránnyal olyan emberek akik jobbat tették volna, hogyha nem ezt a pályát választják?
ugyanaz lett volna, mint a koronaválság idején budapest sorsa
kis habzsi dőzsi, aztán meg összereccsen minden
Leírhatod kommentbe is, hogy neked mi lenne a véleményed a rezsicsökkentés-csökkentéséről, ha nem a kedves vezéred, hanem egy ellenzéki politikus lépi meg.
Amúgy a valódi választ úgyis tudom, ha nem Orbán lépi ezt meg, akkor teljesen ki lenne akadva minden Fideszes. Az ellenzékiek ebben a témában konzekvensebbek, mi mindig is azt mondtuk, hogy ez tarthatatlan lesz, most kiderült, hogy igazunk volt. Mi csak azt kérjük számon, hogy Orbán miért vakított ezzel titeket, illetve miért nem készítette fel a jónépet erre az eshetőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!