Fideszesek, ha az ellenzék nyert volna, és ugyanígy elkaszálják a rezsicsökkentést, mint Viktor?
"Leírhatod kommentbe is, hogy neked mi lenne a véleményed a rezsicsökkentés-csökkentéséről, ha nem a kedves vezéred, hanem egy ellenzéki politikus lépi meg."
neked biztos a kedves vezéred a dobrev meg a buggyantak társasága épeszű ember belátja, hogy orbánnak aztán végképp semmi köze az elszabaduló világpiaci árakhoz
akkor már inkább a baloldalnak van, hiszen az ő elvtársi hálózatuk már a kezdetektől érzékenyített a feláldozható lakosságra "a vér fontosabb, mint az olaj" ugye
azt szerintem tudjuk, hogy MZP simán összeveszett volna az oroszokkal, így aztán a lakossági átlagfogyasztásra sem tudott volna az oroszokkal ötödannyiért gázt venni, és akkor most mi is fizethetnénk valami hasonlót, mint nyugat európában vagy épp szlovákiában egy áltagos 4-500 forintos köbméterenkénti árat
Még mindig nem a kérdésre válaszolsz, hanem épp jóslásokba próbálsz bocsájtkozni, hogy "mi lett volna, ha". Azt hittem ilyet nem csinálunk, nyilván nem tudhatod, hogy ki-kivel veszett volna össze. Lehet, hogy MZP-t is megpróbálta volna Putyin megvenni kilóra, és kezdetekben neki is kedvezményes gázt adott volna.
Viszont a kérdésem továbbra is az, hogy te hogyan fogadnád ezeket a kedvezőtlen intézkedéseket, ha nem Orbán, hanem pl Gyurcsány lépi meg?
Szerinted őket terheli nagyobb felelősség, szerintem azt, aki a híresen megbízhatatlan oroszokra építette a teljes energiapolitikáját, és abba a hitbe ringatta a népét, hogy az évek óta tartó energiaválság csak nyugateurópa problémája.
Viszont ez még mindig nem válasz a kérdésre. Ha ők vezették volna be a rezsicsökkentés-csökkentést, akkor ugyanígy foggal-körömmel védted volna Gyurcsány intézkedését, vagy telesírnád a fél világot azzal, hogy ez mekkora szemétség?
"Szerinted őket terheli nagyobb felelősség, szerintem azt, aki a híresen megbízhatatlan oroszokra építette a teljes energiapolitikáját, és abba a hitbe ringatta a népét, hogy az évek óta tartó energiaválság csak nyugateurópa problémája."
ezzel szemben a valóság, hogy 2010hez képest feleannyi a felhasznált energiánkban az orosz gáz hányada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!