Miért csak a fideszeseket hibáztatjátok a fidesz győzelméért?
"Akik nem mentek el szavazni, tehát nem akartak változtatni a fideszuralmon"
Egyáltalán nem azért nem mentek el, legalábbis azok, akiket ismerek. Annyira hozzászoktak már a lófaxhoz, hogy azt hiszik, tökmindegy, elmennek-e vagy sem, úgyse változik semmi. És hiába mondod nekik az ellenkezőjét.
"Az a helyzet, hogy egy választáson nem csak az győzhet, akit te szeretnél. A tartózkodók jogait pedig tiszteletben kell tartani."
Ebben igazad van, de akkor lenne legalább tiszta választás, egyenlő feltételekkel. Tehát nincs olyan, hogy ha nem a fidesz nyer valahol, nincs közmunka. Bár nem tudom, hány esetben van ez így, de vannak más aljasságok is, az 100%.
Tehát akkor legyen arányosabb választási rendszer, és ne legyen a kormánypártnak sokkal több pénze a választásokra, és ne legyen sokkal nagyobb médiafölénye. Főleg ne hazudjon ott éjjel nappal. Mert egy eleve aránytalan rendszerben az eredmény is olyan amilyen.
Van joga az embernek nem szavazni, vagy a kutyákra szavazni. De a fidesznek nem lenne egy jogállamban lehetősége ennyit hazudni, ennyi pénzt elszórni a győzelmük érdekében, ekkora médiabirodalmat működtetni.
"aki analfabéta vagy nem tud írni és olvasni"
Szerinted van olyan analfabéta, aki tud írni-olvasni, illetve van olyan, aki nem tud írni és olvasni, mégsem analfabéta?...
6 párt összeállva, külföldi kampánytámogatással nem tud legyőzni 1 másikat. Ez mindent elmond róluk.
Szerintem az ellenzék saját magát szokta lejáratni, én legalábbis őket figyelem, nem azt, hogy ki mit irt róluk a sajtóban és megteszik ők maguknak.
Mindkét oldali sajtó olyan szinten van, mint a Blikk, nehogy már azt mondja valaki, hogy a jobboldali az amelyik lejárat, a másik meg csakis az igazat mondja.
Elvileg aki nem szavaz, az elfogadja/beelnyugszik a többségi döntésbe, tehát rettenetesen demagóg érvelés az, hogy ők is az ellenzékiek álláspontját osztják, csak épp mindegy nekik, mi lesz.
Nekem van ismerősöm, aki soha nem jár szavazni, de összességében a Fideszt támogatja.
> én legalábbis őket figyelem, nem azt, hogy ki mit irt róluk a sajtóban
Hogyan figyeled őket, ha nem a sajtón keresztül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!