Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péterről elhiszed,...

Magyar Péterről elhiszed, hogy pasikkal is?

Figyelt kérdés
okt. 1. 01:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

De ha így lenne se érdekelne, se homofób nem vagyok, se nem az alapján ítélem meg egy politikus alkalmasságát, hogy kivel kefél.

Bese atya, Szájer gondolom nem zavart.

okt. 1. 01:13
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Én mindenkiről el tudom képzelni csak mivel agyilag nem ragadtam a középkorban ez nem is zavar, csak ha közben az illető a melegeket pocskondiázza. Ott már zavar az álszentség, dehát ez a fideszesekre jellemző.
okt. 1. 05:07
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem. De ha de, nekem azzal sem lenne semmi bajom, amíg nem gáncsolja mellette az LMBTQ embereket és közösséget.
okt. 1. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Természetesen. Fidesz tag volt vagy legalábbis szimpatizáns.
okt. 1. 07:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyébként nem érdekel, melyik nemet szereti, nem ez alapján dől el, alkalmas e valaki a vezetésre.
okt. 1. 08:02
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem, de nem is érdekel.

Nem kellene a celebvilágot meg a politikát keverni.

A politikus az nem celeb, nem érdekel mit csinál a magánéletében és békén is kellene hagynia mindenkinek magánéletében - ahogy a celebeknek meg nem kellene beleszólnia a politikába, vagyis nyugodtan mondják el a véleményüket, de az emberek ezt egy véleményként kezeljék olyan embertől aki nem ért a politikához. Ha magyar Péter véleményt mond egy színházi előadásról, az sem fogja megrengetni a művészvilágot, mert nem egy színházkritikus, nem ért hozzá. Épp így ha egy színész mond valamit egy politikusról az is szimplán egy vélemény a sok közül.

Még a celebek magánélete sem érdekel, de ott legalább értem, hogy másokat foglalkoztat, hiszen pont azért celebek mert az emberek őket akarják látni, ismerni, még a magánéletükben is. A politikusoknak viszont békén kellene hagyni a magánéletét.

Persze ha valaki kiteszi az asztalra pl. bevonul egy tévéhez és maga beszél róla hogy kivel mikor és hogyan szereti - az más. Akkor az illetőről úgy teljes egészében lesz emiatt rossz véleményem, nem amiatt, hogy épp fiúkkal vagy lányokkal szereti csinálni, hanem mert senkinek semmi köze hozzá és ennek ellenére akarja az arcomba tolni.

okt. 1. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez most ellenreakció arra a pletykára, hogy volt felesége, Varga Judit állítólag a nőkhöz vonzódott, és erre ment rá a házasságuk?
okt. 1. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:
#9 Nem hiszem. Egyrészt az már tény, hogy nem erre ment rá a házasságuk, másrészt az már nagyon régen volt, harmadrészt Varga Judit már nem tényező, felesleges lenne emiatt pletykálni. Egyszerűen csak sok a hülye aki kitalál baromságokat.
okt. 1. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem bánnám, ha a feleségem nőkhöz vonzódna, más nőket is beszervezhetne egy hármas szexre.
okt. 2. 00:14
 10/10 anonim ***** válasza:

#5 Azóta a meleg tinik nem is szexelnek egymással. Heterókká váltak.

Agyilag legkompetensebb jobber. 😂🤣

okt. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!