Elhiszed még hogy Brüsszel,a háború és egyéb ellenségeink miatt nem lesz lassan mit zabálnod?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 22:09
2/32 anonim válasza:
Hárommillió honfitársunk ennél cifrább dolgokat is elhisz. Nem tudom sajnálni őket. Ez az ország nem érdemel jobbat.
3/32 anonim válasza:
Érdekes, nekem van mit ennem. Ti mit csináltok, hogy nyomorogtok?
4/32 anonim válasza:
Nekem nem csak a fideszes magyarázat hihetetlen. Az ellenzéké is, miszerint a háborúnak, covidnak, aszálynak, Brüsszelnek, a világpolitikának, semmihez nincs sohasem köze. És akkor az a legcukibb, amikor a 2 tábor ezen hajba kap, és mindkettő hülyeségeket dumál.
6/32 anonim válasza:
Igen.Brüsszelt le kell bombázni.
7/32 anonim válasza:
4: senki nem mond ilyet, hogy nincs ezeknek köze hozzá, de mégis nálunk a legnagyobb az infláció, így a mi kormányunk valamit rosszabbul csinál, mint mások
8/32 anonim válasza:
A karbonadót is Orbán Viktor találta ki?
Úgy tudom egész világon csak az unióban lesz, és rendkivül megdrágítja majd a megélhetésünket
10/32 anonim válasza:
Nem, ott sincs ekkora infláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!