Elhiszed még hogy Brüsszel,a háború és egyéb ellenségeink miatt nem lesz lassan mit zabálnod?
Kérdező
Érdekes, hogy ilyen butaságokat csak a hozzád hasonlóktól meg a ballib médiától lehet hallani, hogy nem lesz mit enni.
Neked nem rémlik a nemrég még mindent felülíró korábbi szent tehenetek a klímahisztéria? Hogy majd nem lesz ivóvíz meg nem lesz mit enni mert a rossz, gonosz európaiak benzines autóval járnak és húst esznek?
Nekem lesz mit zabálnom. Brüsszel nem az ellenségem, hanem politikai szövetségesem. A háborúban támogatom azt, hogy az ukránok Európát védik egy újabb kommunista terrortól, és segítem őket, ahogy csak tudom.
Üdv Spanyolországból.
10
Pedig ott is 21 százalék feletti. Ez is Orbán vagy Brüsszel hibája?
15
21 százalék fölötti az infláció a balti államokban, ami szerinted Orbán és Brüsszel hibája.
14:46: náluk annyi, de már elérte a csúcsot, és csökken.
Nálunk több, és még bőven felszálló ágban van.
18
De mire eljutottak a csúcsig, addig ott is Orbán meg Brüsszel volt a hibás? Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!