Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma láttam Dr. Orbán Viktor...

Ma láttam Dr. Orbán Viktor miniszterelnök Úr őszi ülésszakának tavasz+nyári értékelését. Véletlen a parlamenti U patkóban random megmutatták a Gyurcsány nemzetellenes Ferkót. Mit keres ez a post-kommunista magyarverő hazaáruló az Országházban?

Figyelt kérdés

Szerintetek az szélső balos, woke progresszív nemzetellenes neo-bolsevik vörös adományládikás báránybőrbe bújt Soroscsatlós libernyák elvtársak mikor jönnek rá, hogy itthon nem bírnak Majdánt csinálni?

Mikor ébrednek rá, hogy Magyarország a magyaroké. A külföldi érdekű eladósító baloldal, és az őket megszemélyesítő woke/ideológia, az ezzel járó agybeteg természet és társadalmi jólét ellenességük, Istentelenségük, devianciájuk nem kell a nemzeti érdekű családcentrikus, békében élni akaró magyar népnek.

szept. 30. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, baromi gyorsan vedd be a gyógyszered.
szept. 30. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Na azt ne te döntsd el hogy nekem kivel van bajom.
szept. 30. 18:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Hol tettem én ilyet?

Pontosítottalak.

Te sem eszed meg (remélem) a jégkrém csomagolását amikor jégkrémet eszel.

szept. 30. 18:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Ennél egyszerűbben nem tudom elmondani neked a nyilvánvaló balos globalista beszivárgó nemzetellenes horda, országunkra és az európai őslakosságra kártékony tevékenységét (hazudozásait, haza és nemzetárulást, háborúk és véren, halálon üzletelés, illegális migránsbűnözés okozói). Lásd pl. korrupt Ursula fon der SMS Phizer bőröndnyi pénzekkel lefizetett bűnbandáit.

Ilyen még M. júdás Dunába mobilt dobáló, nőzaklató (diplomata mentességbe bújó) erőszakPéter. Mind a megtévesztéssel dolgozó globalista balliberális horda közvetlen zavargáskeltése.

szept. 30. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező szólhatnál Orbánnak, hogy tartsa be azt az egy ígéretét, amiért megválasztották 2/3-al 2010-ben.

B*szott elszámoltatni a semmirekellő Gyurcsányt.

Mondjuk az ügynökaktákat is feltehetnék a netre az összes besúgó nevével.

Azt ugye tudod, hogy Ursula fon der SMS Phizer bárónő nem lenne hatalomban, ha Orbikáék nem rá szavaztak volna 2019-ben.

Idézet Orbántól:

Orbán Viktor: Jó döntés volt Ursula von der Leyen támogatása

Elolvashatod a cikket, fent van a híradó.hu oldalon.

okt. 2. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!