A környezetedben sokan vannak, akik 2010 előtt csak vegetáltak, de a Fidesz kormányok intézkedéseitől egyértelműen jobb lett az életük?
Figyelt kérdés
szept. 29. 10:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem gyakran fordulok meg NER-körökben, így nincsenek ilyenek.
2/12 anonim válasza:
Az én környezetmben álltalában rosszabúl élnek, mint 2010 előtt.
3/12 anonim válasza:
Nincs ilyen. Tény, én budapesti vagyok de környezetemben senki nem szavaz a Fideszre. Fiatalok között 0 a népszerűségük.
4/12 anonim válasza:
Anyám régebben simán megélt egy munkahelynyi keresetből, most sokkal több projektet futtat egyszerre, hogy ugyanazt a bevételszintet fenntartsa.
5/12 anonim válasza:
Nem mondanám,hogy vegetáltak.De, pl szüleim sokkal jobban élnek 2010 óta.
Lett napelem a házon, évente többször járnak wellnessezni is és nem csak 1 napra a Balatonra, mint korábban.
Az általános életszínvonal jobb, mint 2010 előtt.
7/12 anonim válasza:
Ismerek ilyet, már tíz éve Salzburgban él.
8/12 anonim válasza:
Mi 10 előtt tuti, hogy jobban éltünk, de akkor még jól bírtuk magunkat és akkori árakhoz képest, simán kerestem nettó 220-250 ezret. Pedig akkor más volt az szja. Most van 450 ezer nettóba és messze kevesebbet ér.
9/12 anonim válasza:
8.
És mit csináltál?
Mert ha te 250 nettót kerestél, az azt jelenti, hogy kb a minimálbér 4-5* kerested, ami mostanival számolva, hogy 680-850.
Erre keresel 450-et állításld szerint.
10/12 anonim válasza:
Nálunk Debrecenben rengeteg ilyen van. Ezek a CSOK-osok mind a 3. 4. házukat építették, mind új autót vettek, és ezek mind a debreceni "elit" hm... támogatói. Még országos viszonylatben is kiemelkedő "fizetésekkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!