Szerintetek tényleg sokan csak azért mennek ki az árvízi védekezéshez "segíteni", hogy pózoljanak, utána meg posztolhassanak?
"Van abban valami egyszerre végtelenül szomorú és lesújtó, mit hoz ki egyesekből az évtized legnagyobb árvize. Az árhullám tetejét Budapesten a hétvégére várják, az előrejelzések szerint rekordközeli vízmagasságot mérhetünk majd. Valahogy ilyenkor megjelennek a katasztrófaturisták, akik kimennek fotózkodni, hogy megmutassák a követőiknek: odasüss, mekkora víz van, hű, hallod, kiöntött a víz, apám, itt vagyok, hejj, de megmutatom, ha nem néznél híreket, mert barlangban laknál. Innen már csak egy lépés a lájkvadász segítség, mely nem szól másról, mint hogy az illető kimegy a védvonalhoz, szelfizik párat, netán az erre szakosodott emberével lövet pár képet arról, hogy fogja a lapátot vagy fogja a zacskót. Természetesen a poszthoz kell a buzdítás is, hogy megmutassuk:
MI SEGÍTETTÜNK, TE IS SEGÍTS, VÉSZHELYZET VAN, GYERE HOMOKOT LAPÁTOLNI.
Természetesen illető a kép elkészülte után már leveszi az esőkabátot a vuttyonról és a guccsiról, a poszt élesítésekor meg már az otthon finom melegében latte avokádózik. És van a legalja, a politikus, akit nem a lájksóvárgás, hanem a politikai haszon motivál az árvíz során."
Bocs, de hazaárulók propagandalapját nem nyitom meg. Szerencsére idéztél, így hozzá tudok szólni.
Most nem voltam kint, de a korábbi nagy áradásnál kint voltam Szentendrén Budapest déli fertályáról és reggeltől éjjelig dolgoztam.
Igen, én is tapasztaltam a katasztrófaturisták jelenlétét, és rettenetesen irritált, biztos vagyok abban, hogy most is vannak ilyenek.
Vegyük példának okáért Orbánt Viktort. Pontosan a "cikkben" leírtakat csinálta, de nem nevezték nevén, pedig nagyon nyilvánvaló volt, és igazán megtehették volna. Csak a munkálatokat zavarta meg.
Természetesen ha mégis megnevezte a Mandiner, akkor elnézést kérek, de ez a hazaárulók propagandalapja, csak Magyar Pétert nevezte meg.
Hogy Magyar Péter és az aktivistái mennyit dolgoztak kint, azt nem tudom, ha egyet lapátoltak, máris többet, mint Orbán.
Orbánnak a foci miatt ízületei kivannak, egy 20 kilós zsákot nem emelhet meg.
Persze jól mutat a híradásokban, mióta miniszterelnök populizmusból mindig kiment villogni. Az embereknek meg láthatólag ilyen olcsó kampányfogás kell.
Hát akkor tessék. Mehet Magyar Péter is ki...
Én mint kőműves, és kétkezi melós néztem a képeket!
Gyurcsányt, és Magyart vetettem össze. Gyurcsányról alig találsz képet, azok is "lesből" lőtt fotók, nem ő csináltatta.
Magyarral viszont rengeteg probléma van! Egy sunyi g'ci!
Az egyik képen amin a lapátfogásába akartak belekötni, azon nem a fogással van a legnagyobb probléma. Ahhoz képest hogy a fellapátolt homokot önti a zsákba, gyönyörű szép tiszta a lapát hátulja! Egy ÜRES, új lapátot tart a zsák fölött!
A következő sztárfotón láthatjuk, amint sárban dagonyázva, a munka közben megállva pózol. Csak azt nem értem hogy miért hibátlanul tiszta a kezén a kesztyű aminek tiszta kosznak kellene lennie, és ez érvényes a csizmájára is! Nézzétek meg a háttérben levők csizmáját!
Itt a harmadik "gyöngyszem": Adogatják egymásnak a vizes homokkal töltött zsákokat. Ezen a képen mindenkinek a terminátor az apja? Vagy mi a faxom?
A meleg xarig benyalok Magyarnak, ha egy vizes, vagy akár száraz homokkal a képen látható mértékig megtöltött zsákot képes úgy tartani, ahogy a képen!!!!!!
De a jobb szélső emberke sem semmi! Az PUSZTÁN AZ UJJAIVAL tartja!
Szerintem ezekben fűrészpor lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!