Az hogy lehet hogy a fideszesek még mindig nem értették meg, hogy súlyos hiba volt amit Orbán Balázs nyilatkozott, az 56-os magyar hősökről? Még a miniszterelnök is hibának nevezte és Balázs bocsánatot kért.
Errefel azzal jön több fideszes kérdés itt, hogy a baloldal és a libsik megvédenék a hazájukat háború esetén az mekkora bűn, mert magyarok halnának meg és utak házak pusztulnának el...hát!
Olyan erkölcsi mélységbe taszította Orbán a fidesz oldalt aminek félek évtizedek kellenek hogy kikászálódjanak belőle.
Ő "csak" megverette őket, hogy kórházba kerültek, szemkilövés, újak eltörése meg hát belefért neki ezek szerint, fiatal barátom.
Kérdezd meg a szüleid, hogy honnan ered a "Gyurcsány takarodj" és "Hazudtunk reggel délben és este" jelzők.
Röviden: Örülj, hogy nem élted te át azt a korszakod és a "zorbáni diktatúrában" élsz. De ha még ez sem lenne elég, bármikor elmehetsz ebből a "mucsai posványból" a nyugati, mondjuk Bécsi, Müncheni MUSZLIM KALIFÁTUSBA, amit az itthoni külföldről adományládikázott magyarellenes globalista beszivárgó balos horda támogat.
Kezdjük azzal, hogy sajnos nem vagyok fiatal, és szerencsére nemvagyok a barátod, és ezzel ezt a vonalat le is zárom, túllépek azon, hogy visszaadjam a leereszkedő hangnemet. Nyuggernek se képzelj, az a másik véglet.
'72-es vagyok, így sok dolgot megéltem, köztük a köztársaság kikiáltását élőben láttam, talán nem szorulok arra, hogy a szüleimet kérdezzem.
Gyurcsányt mint mondtam, nem szeretnem, de az igazságot igen, és azért hajlandó vagyok vitatkozni.
A "hazudtunk..." idézeteddel meg is válaszoltad a kérdésed: benyaltad a Fidesz manipulációit, de már sterilre mosták az agyad.
Én mivel az egész beszédet végighallgattam, és olvastam is, és megy a szövegértés, és nem igazán vagyok vevő arra, hogy kontextusból kiragadott szövegekkel igazságot eltorzítva mossák az agyam, mert tudok és szeretek gondolkodni, és nem áll tőlem távol a szöveg értelmezése se, történetesen az a beszéd pont pozitív benyomást ébresztett.
Most elemezzem neked a szöveget? Idézzem fel neked a "történelmet", az ok-okozati összefüggéseket?! Komolyan?
Szerintem felesleges lenne, mert úgyse gondolkodnál, csak egybitesen gondolkozol: Orbán jó, nemorbán rossz. Háááát...
Ugye vágod, hogy - legalábbis, ha következetes vagy - (szent) István királyról is ilyen lealacsonyítóan beszélsz? Vajon érted-e, hogy elég tájékozott vagy-e ahhoz, hogy tudd, mire célzok?
Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy Orbán jóval többet hazudott, a kormánya egyetlen ciklus alatt többet sikkasztott, mint az összes baloldali kormány és összes baloldali önkormányzat összesen együttvéve.
De soha nem jut el odáig, hogy azt kimondja akár csak zárt ajtók mögött, hogy ők is hazudtak, és elege van már ebből, és a kritikus helyzet miatt olyan intézkedéseket tervez, amivel sok NER-esnek a tyúkszemére lép, és ha ezt nem fogadják el, és nem tudja véghez vinni a gazdasági fellendülés érdekében, akkor lemond a miniszterelnökségről.
Persze ő is mond elvétve valami hasonlót, de az agymosottak nem értik a jelentését: "Ne figyeljenek arra, amit mondok! Egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!"
Hát igen, nagyon békések voltak a tüntetök akkoriban, csak a lelkük izzott olyannyira, hogy autók kaptak lángra, köztük rendőrautó is rendőrrel együtt, na meg MTV székházszeretetüket is kifejezték, és élvezték a büfét is mert azt jól kifosztották, igaz, hogy zárva volt, és mivel be akartak olvasni egy hírt, hát ahhoz laptop is kell, szóval lenyúltak egyet, és ha már a kezükben volt, akkor ott is maradt, akkor is, amikor távoztak...
Na, meg a tank is olyan önindítós, volt, hogy magától indult be, és ment a rendőrsorfalnak...
Csak azt nem értem, de majd elmagyarázod nekem, hogy a Fidesz rendezvény végén, miért nem figyelmeztette a népét arról, hogy melyik irányt kerüljék el a biztonságuk érdekében, mert arra egyáltalán nem békés zavargás és tömegoszlatás van folyamatban.
27-29-31 - nem szoktam ilyet írni, de ez az alak annyira sörét, mint a fekete szén.
Szégyen, hogy ide jutott a magyar oktatás, szégyen hogy ennyi ésszel életben lehet maradni!
34# Ekkora hazugságot nem láttam még. Én ott voltam és szó sem volt fideszes huligánokról. Te a baloldali módszert próbálod a fideszre kenni. Te tényleg olyan sötét vagy mint a szénbánya.
Elképesztó, hogy mennyi buta proli van itt.
37# Ebbe én már bele sem megyek, ennyire nem lehet lesüllyedni, hogy ilyen párhuzamot vélelmezzenek. Ennyi buta, agyhalott véleményt amit itt van.
No ilyenkor szoktam kiábrándulni és fél évig rá sem nézek a Gyak.-ra.
Ez nem hiba volt, ahogy Orbán V. minősítette, hanem egy mocskos hazaárulás!
És megtűri maga mellet ezt az ostoba barmot... De miért is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!