Márky-Zay miért nyilatkozza mindig,h 4 évig készültek a kampányra ? Tavaly az előválasztáson dőlt el,h ő lesz a miniszterelnök-jelölt.
Le volt az zsirozva.
Vagy nagyon maga biztos volt.
'14 óta készülnek folyamatosan. Ennyire futotta. De mindegy is, a vereség okát hamar megtalálták: "Csalt a másik fél! Fúj bíró!"
Innentől hátra lehet dőlni és edzeni a következő buktára, mert ilyen arcokkal, mint Dobrev, Karácsony, Niedermüller, Gyurcsány, Hiller - nem lehet nyerni.
4.
Hanem - sajnos - még többel. Ez az ellenzék mindegy mikor kezd, amíg nem lépik meg a győzelemhez szükséges lépéseket, amely közül az első a vezetőség megtisztítása a "régi harcosoktól".
Fidesz hátszéllel?
Miért ne?
Köztudott hogy stabil fideszesek mentek voksolni rá országszerte.
Elovalasztas elott, az osszefogast ossze kellett hozni elovalasztasi kampany, szoval volt benne munka.
Nem lett siker ugyan de aki bejutott annak a fidesz jol megemelte a fizujat jovore is kapnak a tobb millios fizura 17 szazalek fizu emelest.
Ma magyarorszagon ellenzeki kepviselonek a legjobb lenni, mivel rendeleti kormanyzas van be se kell menni csak jonnek a milliok. Szerintem titkon nagyon szeretik Orbant.
7, nekem is az a véleményem az ellenzékről, hogy ők amúgy nem is szeretnének nyerni. Sokan sajnálják őket, pedig dolgozni a kormánynak kell, a felelősség a kormányon van, az ellenzéknek se dolgoznia nem kell, se felelőssége nincs.
Márky pl. elszólta magát, h a választások után végre kipiheni magát. Nyilván miniszterelnökként, a háború közepén nem tudott volna pihenni (Orbán is pár órákat aludt a háború kitörése utáni hónapokban, azt mondta egy interjúban).
Karácsony (az 1 %-os pártjával) 2018 -ban azt mondta, legyőzik Orbánt és Vonából (Orbán után a legnépszerűbb politikusból) nem lesz miniszterelnök. Idén megint nagyképű volt, aztán gyyáván visszalépett az előválasztás után.
Jakab is sokat ugat, mint a veszett kutya, de amelyik kutya ugat, az ugye nem harap.
Szerintem az ellenzék nem is akar kormányozni .
4 év készülés 3 milliárdos amerikai támogatás után egy 2/3-os vereség.
Hát én nagyon kussolnák a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!