Mely hírportálokat tartjátok a legmegbízhatóbbnak? Miket szoktatok olvasni?
Figyelt kérdés
szept. 27. 13:52
11/14 81975633 válasza:
TISZA saját hírportál megalapítása már igencsak időszerű lenne, ehhez kapcsolódóan pedig saját neten stream-elt tévéadás azt követően, de a választások előtt fél évvel mindenképpen. Hajrá TISZA, vesszen Orbán korrupt, ruszkiszopó hazaáruló bandája!
12/14 anonim válasza:
Én azóta az indexet olvasom, amióta az eszemet tudom, jobbos-balos kormányok alatt is. Semmi politikai indíttatás nincs mögötte, megszokás. Néha azért meg-megnézek mást is.
Sajnos mostanában kezd elbulvárosodni, ennek nem örülök.
13/14 anonim válasza:
A kuruc.info az egyetlen megbízható magyar nyelvű hírportál. Egyedül ott vannak még hírek is, és nemcsak propaganda. Régebben olvastam még origót és hvg-t is - direkt mindkét másik oldalról egyet-egyet -, de ezek már egyáltalán nem tájékoztatnak, csak manipulálnak, ezért leszoktam róluk.
14/14 anonim válasza:
De ne felejtsük, hogy honnan jött Magyar, és azt se, hogy miért jött. ;)
Minden hajónak van egy mentőcsónakja, még ha arra a vízből idegenek is beszállnak, és eveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!