Mely hírportálokat tartjátok a legmegbízhatóbbnak? Miket szoktatok olvasni?
Évek óta egyáltalán nem olvasok magyar hírportált. Egy idő után rájöttem, hogy mind uazt nyomja. Szolid esetben is már propaganda, durvább esetben aljas uszítás az, ami ezeken folyik.
Rettegéssel tölt el, amit ezek művelnek. Pl. hogy a geszti bolondot majmoló idiótából ellenzéki vezért csinálnak, vagy amikor a szebb napokat látott magát marxistának aposztrofáló egyetemi professzort egy putyinista/nemzeti kommunista (röv. náci) YT csatornán láttam viszont és a t.
Próbálok nem tudomást venni az egészről, amennyire ez lehetséges. De úgyis a képembe tolják.
Egy időben azt hittem, hogy a baloldal – vagy a centrum – vagy a harmadik út – vagy a legálisan működő komcsik... mások. Ma már semmi különbséget nem látok ezek között. Azok, akiknek érdemes volt odafigyelni a véleményre, rég kihaltak. Különben pedig elhallgattak és még a Kádár idejében – a saját jól felfogott érdekükben.
HVG, 24, 444 - de megjegyzem, ezek között is vannak olyanok, hogy hülyeséget írnak.
Ami viszont kifejezetten érdekes és megbízható, a Lakmusz, ahol elterjedt állításoknak járnak utána, és lépésről lépésre elemzik az állításokat, és tárják fel az igazságot.
Továbbá az atlatszo.hu, ill. amit szintén rendszeresen szoktam olvasni, az a Szabad Európa.
Hangsúllyozom, olyan nincs, hogy 100%-ban igazat ír, tévedhetetlen, olyan pláne, hogy mindegyik állításával egyetértenék, előfordul, hogy nem lényeges dolgokra helyezik a hangsúlyt, mert az csattan nagyobbat.
Itt van pl. most az Orbán II. ügye, aki beröffentett egy kvázi hazaárulós dumát, ami ezerszer botrányosabb az őszödi beszédnél. Ez valóban mókás érdekes, de nem ez a lényeg igazán. Ezt a Fidesz előre megfontoltan tette, feláldoztak egy parasztot a sakktáblán, hogy a vezér megússza. Nevezetesen ezzel a botránnyal terelték el a figyelmet a hatalmas megszorításokról.
Lehetett volna a kettőt egyben is mondani, pl. címnek: Előre jelzi a figyelemelterelő botrány, hogy jön a hatalmas megszorítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!