Melyik oltás a legmegbízhatóbb?(orosz vagy nyugati)
Figyelt kérdés
Amelyet akár magadnak is beadatnál értem megbízható alatt2020. nov. 14. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Orosz
Nyugati
Mindkettö
Egyik sem
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Szinte biztosan mindegyik veszélyesebb, mint a koronavírus, de ha választani lehet, az oroszt vagy a kínait fogom beadatni, mert azokba biztos nem tesznek bele szándékosan semmi nemkívánatos dolgot.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom 1-es
2020. nov. 14. 10:22
3/12 anonim válasza:
Adj pár évet és megmondom, azalatt csak kiderül, melyiknek milyen mellékhatása van.
4/12 anonim válasza:
Amelyik előbb jön. Nincs most idő ezen szarakodni.
5/12 anonim válasza:
Önszántamból egyiket sem adatom be magamnak.Az esetleges kényszeroltásokat meg valószínűleg az orosz vakcinával kezdik majd el.
6/12 Béla211 válasza:
Az oroszról semmit nem tudni milyen mellék hatásai vannak. Meg mik a tömeges tesztelések eredményei. Én eddig amiket lehetett olvasni egy olyan van ami viszonylag biztonságosnak tűnik és eddigi tesztek alapján 90 % védett séget nyújt. Pfriz amerikai és a német biontech vakcina. De ez sem csodaszer. Mert két oltás az első oltással nem kap védetséget az ember csak a másodikkal. Azt meg csak 28 napra rá lehet beadni az első után. De ennél sem lehet tudni hogy lesznek e hosszú távon mellék hatások.
7/12 anonim válasza:
1
Mi lenne benne te zseni? Kitalálom, mikrocsipsz 🤣🤣🤣🤣
8/12 anonim válasza:
7: ebben a videóban szó van róla, hogy milyen lehet/lesz ez az oltás:
10/12 anonim válasza:
Oroszból is van azért pár híres dolog. Mint például a Kalasnyikov, Vodka vagy az öngyilkos írók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!