Melyik a legmegbízhatóbb internetes hírportál véleménye (d) szerint? Csak egyet írjál/írjon!
Kuruc.info
Ha a nemzeti oldalon belül is történik valami disznóság azt is megjelenítik.
Én több hírportált, online újságot olvasgatok, így kialakul valami kép:/
Pl. igaz, hogy kuruc.info-n sok disznóságot leírnak, amit máshol nem közölnek le, de elég gyakran ragadtatják el magukat és nem minden fekete-fehér...
Szerintem érdemes több oldalról szemezgetni, origo.hu, mno.hu, nol.hu-bár ezek is idióták, és megyei hírportálokról is olvasgatni.
Valaki nagyon kiéli magát a lepontozásban:D
Legyen ennyi öröme...
akik szerint a kuruc info, azok tévednek, nincs megbizható hirportál... se az index, se a barikád, se az origo, se a kuruc info nem megbizható... akármennyire is akarja valaki h az legyen..csak a kuruc info leirja azt hogy az index hazudozik és ezt el is hiszik az olvasók (mer vna benn igazság) de azt hogy a kuruc is sokszor hazudozik azt nem veszik észre...
tájékozodni csak többféle médiából lehet, én olvasok kuruc infot olvasok indexet, nol-t, barikádot, origot, sonline-t... aztán eltudom dönteni hogy mi igaz mi nem szerintem...
Kérdező nem bírja elviselni, hogy kritizálták kedvenc hírportáját? Szerintem is többet kell elolvasni, de hát vannak birkák, akik szeretnek egyoldalúan tájékozódni;)
Az ilyenekből lesznek a jó kis fogaskerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!