Tisza szektások! Erősítsetek meg abban, hogy hazudik ez a nő, ugyanúgy ahogy Varaga Judit is! Ugye, hogy bármi történik mi kitartunk a vezérünk mellett?
Nekem valahol baromira elszomoritó az, hogy megjelenik egy elvileg új szereplő a magyar politikai palettán és tök ugyanaz történik utána, minden irányból, a kormány, a többi ellenzéki párt, tök ugyanúgy kezdi sárdobálni, közben meg az új ember részéről, a támogatók ugyanúgy nem viselnek el semmiféle kritikát vele kapcsolatban, mint a többi párt.
Volt egy 2 oldalú tengely és pikk-pakk, most lett egy harmadik oldal, de az égvilágon semmi sem változik.
Mármint, hogyha én ezt élvezem, akkor nekem édes a stílusom.
Vagy úgy érted, hogy neked lett ettől keserű?
Nem szedek xanaxot, de a keserűlikört azt szeretem.
Lehet, hogy innom kellene és kicsit és lazítanom?
Hiszen biztosan megvédik a vezérünket, és mi sosem fogjuk elhagyni.
Majd akkor szomorkodj, ha ki kell tenned Magya Péter vezérünk képét a falra, ha hatalomra jutunk!
Addig meg pofa be!
"Bocs, de elég pszichiátriai esetnek tűnsz."
Akárcsak MP :) De mi így szeretjük, úgy néz ki, hogy a sikeres politikához el kell végezni az "erő" szakirányt is :)
Kérdező, nem fog megtörténni, hogy hatalomra kerül, mert a Viktor nem engedi.
Meg, mondjuk a választási rendszer sem, amit kiépitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!