A baloldaliak miért jobboldali embereket követnek?
Nem. De még ha így is lenne, attól még MP oroszbarát. Szóval az orosz ellenesek egy orosz barátot követnek.
Mert ez a jobb és baloldali felosztás, és az ezekhez tartozó ideológiákba történő kényszeres besorolás már teljesen értelmetlen. Én a balközéphez állok a legközelebb, ha kényszeresen ideológiát is mondanom kéne, akkor talán a szociálliberalizmus lenne, de teljes mértékben el tudok fogadni egy jobbközép vezetést is. Ha a jobboldal nem a jogfosztásra irányul (pl. abortusz tiltása, kisebbségek szegregálása), akkor nincs vele bajom. Sőt, valahol az lenne az ideális, ha politikai váltógazdaság lenne, ahol jobb- és baloldali kormányok követik egymást, és bizonyos ügyekben képesek lennének összefogni, akár ciklusokon átívelő projekteket, programokat kidolgozni.
MZP és MP is társadalompolitika tekintetében számos liberális jegyet mutat. Ráadásul egyelőre tisztességesnek tűnnek. A #4-es erre remekül rávilágított. Az, aki korrupció ellenes, és ebben hiteles, konzisztens, akkor az oldal ellenére is őt fogja választani az ember, a régi, korrupt garnitúrával szemben.
Szóval mindenki bal oldali aki nem egy korrupt pedofil pártra szavaz?
Vigyázzatok vidéki birkák, ha kiábrándultok a pedofil egyletből akkor ti is baloldaliak lesztek! :D
Baloldali vagyok és nem követem Magyar Pétert.
Számomra az semennyire sem bizalomgerjesztő vele kapcsolatban, hogy 2 évtizedig egyébként az égvilágon semmi problémája sem volt a rendszerrel, bőven, hagyta kiépülni.
Márky-Zay Péter vele ellenében, viszont nem ült abban a pártban, ami ellen kezdett politizálni, de hozzáteszem, hogy MZP-t sem követem, de messze hitelesebb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!