Magyar Péter követői baloldaliak vagy kiábrándult jobboldali fideszesek?
Követem az oldalát, de még látom kell a pártja programját.
Ami a kormány médiumok (média) írnak róla teljesen hiteltelen számomra.
Én jobb-középnek mondom magam.
Előző választáson MKKP-re szavaztam.
Előző önkormányzatin Puzsérra, most Vitézyre fogok.
FIDESZ-re csak 2010-ben szavaztam, első szavazatom volt, de hamar rájöttem milyenek, mit akarnak valójában. Így 2022-ig érvénytelenül szavaztam.
Az a baj a kommunistákkal, hogy mindíg kifogynak mások pénzéből.
Ezért vitte csődbe 2010 előtt az országot a Gyurcsány vezette baloldal!
#3 igen, de Orbánék is egy Kádár copy rendszert építettek ki, csak ez profibb, modernebb, erősebb.
Ki a komcsi akkor? :)
Gyurcsányék, hisz Gyurcsányék fogytak ki a pénzből és Gyurcsányék vitték csődbe az országot! Gyurcsányék a kommunisták. Gyurcsánynál nincs nagyobb kommunista Magyarországon és az egész haazi baloldalt Gyurcsány irányítja.
Ezt azzal is bizonyíthatjuk, hogy a baloldal nem számoltatta el Gyurcsányt. Gyurcsány mai napig a baloldal vezetője a parlamentben!
Leginkábbb kormányváltók.
Én pl jobboldali nem fideszes, nem mihazánkos. Bár nem rajongok ezért a csávóért, de most neki lehet a legnagyobb esélye nyugdíjba küldeni Viktort. Szóval valszeg oda kell rakni majd az X-et. Már ha tényleg sikerül a pártosodás, meg jó emberek kerülnek melléjük.
Válása előtt benfentes NER-es volt.
Csak próbálom megfejteni, hogy mit, miért csinált/csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!