Sok jobboldali azért azonosítja a drag queenekkelna baloldaliakat, mert ők valójában látens closet gay-ek?
Természetesen!!! Hiszen a genderistáktól már évek óta tudjuk hogy mindenki bzi csak lehet hogy nem tud róla!
Gát persze Pityu! Hogyne Pityu!!!!
Egyébként voltam mar több drag shown is, és nagyon jók. Van pár magyar profi is
;)
Skandinávia elrabolt gyermekei.
Ezt a filmet nézd meg!
Az egész LMBTQ lobbi mögött pedofilok állnak.
5, igen, én midig is az ő pártjára akartam szavazni, csak nem sejtettem... ezért nem szavaztam rá soha.
A szexualitást és a politikát ősbűn volt összemosni.
Meg az átoperálós orvos és gyógyszergyártó maffia.
Ezért akarják mindenhol államilag finanszíroztatni az átoperálást...
Akinek a melegek körül forog az élete, és állandóan róluk beszél, az valószínűleg arról akar terelni, hogy neki vannak ilyen hajlamai. Hogy terelje magáról a gyanút.
Tudat alatt ez is benne lehet, de leginkább az a céljuk, hogy a kapitalizmus problémáiról tereljenek. Mennyivel kényelmesebb nekik erre a területre terelni a témát, mintsem arról beszélni, hogy egy átlag magáncég személyi jellegű ráfordításai hogy oszlanak meg a tulajdonosok és a dolgozók között. Utóbbiról elég kínos lenne nekik beszélni, ezért drag queeneznek. Terelés.
"A szexualitást és a politikát ősbűn volt összemosni."
Ezt írd meg azoknak is, akik arra építenek civil szervezeteket, hogy kinek kire áll fel.
Mondjuk ezt én pont fordítva látom. Nem Magyarországon, mert itt baloldal sincs. De Európában a baloldal semmi érdemlegeset nem tesz, szélsőségesek, és minden témában rombolják a konszenzusokat és nyomatják a saját, radikális, valóságtól elrugaszkodott hülyeségeiket, valóságban pedig semmit nem érnek el. Kb. mint a HR a multiknál, párhuzamosak a valósággal. És kárt okoznak, lásd migráció, értelmes keretek között lehetett volna kezelni, helyette mi lett belőle? S a jobboldal takarít fel utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!