Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki, aki örül...

Van olyan ellenzéki, aki örül annak, hogy magyarnak született?

Figyelt kérdés
Példát lehetne venni a mi hazánkosokról. Ellenzékiek, de mégis büszke magyarok. Ezt a baloldali érzelműeknél máshogy veszem észre. Nem csak konkrétan a fideszt szidják, hanem úgy a magyarságot is lenézik. Elég csak felnézni redditre, ami egy balos-liberális buborék.
szept. 20. 23:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Én európainak vallom magam nem magyarnak
szept. 21. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:

chong an sunim miatt igen.

„Nem igaz, hogy a saját kárunkból tanulunk – amiből nem tanulunk, az válik a kárunkra.”

szept. 21. 02:05
 13/24 anonim válasza:
81%
Magamat liberálisnak tartom, legalábbis jobboldalinak meg konzervatívnak dgyáltalán nem. Ez semmi en sem befolyásolja azt, hogy hívő katolikus vagyok, és örömmel vagyok magyar
szept. 21. 03:26
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Mit jelent magyarnak lenni? Szolgálni olyan vezetőket és érdekköreit, akik a komcsi rendszernek, és az elmúlt 34 év maffia szerű rendszerének a haszonélvezői. Azt jelenti magyarnak lenni, hogy el kell tűrni szovjet elvtársak átal hátrahagyott vezetőket, komcsi jogászokat,komcsi közgazdászokat? Mit jelent nagyarnak lenni? Mert 55 évesen már nem tudom. A rendszernek hazudott váltásnál 18 éves voltam vártam, hogy tényleg nagy bumm lesz. Erre milett? Egy maffia állam, erre nem tudok büszkének lenni, ne haragudj.
szept. 21. 07:11
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Soha nem voltam 0rbán szavazó. 98-ban, még nem voltam szavazókurú, akkor rá szavaztam volna, de az első 2002-es választásomtól már nem.

Én magyar vagyok, magyarnak születtem, de európai is.

Nekem a magyar értékek, azok az európai értékrendbe illesztődnek és, valahogy úgy gondolkodok, mint a sziciliaiak. Van Szicilia, van, Európa és van Olaszország. Én számomra, van Magyarország, van Európa és valahol nagyon mélyen és tőlem a lehető legtávolabb van a diktatúránk.

A rendszert, a vezetőséget szégyellem és azt, hogy nincs lehetőségem tenni ellene, de a magyarságot azt kaptam, azt nem veheti el tőlem egyetlen hazaárulozó hozzászóló sem.

szept. 21. 07:34
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

Eddig úgy néz ki vanbegy szovjet elvtársak által hátra hagyott fő f.sz az országnak., aki eldönti kik kaphatnak jutalmat, és kiktől kell elvenni, akár megszerzet jogokat is. Kérdés csak az, hogy a fő f.sz kit szolgál?

Volt szovjet elvtársait?

szept. 21. 07:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Hogy magyarnak születtem, azt olyan tényként fogadom el, mint azt, hogy férfi vagyok. Véletlenből adódó tény, amit elfogadok. Nem kesergek miatta, nem is örülök neki.
szept. 21. 08:08
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Slava Ukraini 💛💙
szept. 21. 09:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Ellenzéki vagyok (nem mihazánkos) és büszke a magyarságomra.

A Fidesz egyik bűne, hogy kisajátította a magyarság fogalmát, szerintük csak az magyar, aki rájuk szavaz. Pedig ez nincs így.

szept. 21. 09:41
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
19# Sajnálom, mi hazaáruló lipsik vagyunk, ez van.
szept. 21. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!