Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem, ha a jelenlegi...

Szerintem, ha a jelenlegi ellenzék vezetné az országot, mindössze az lenne a különbség, hogy ők nyúlnák le a pénzeket. Az az átlag magyarnak mennyivel lenne jobb?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Tipik magyar gondolkodásmód "há mindegy nekem ki van kormány lop a jobbik is meg a ballik is"
ápr. 7. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

- Orbán maffiacsalád nem vásárolhatja fel tovább az állami földeket.

- Lehetőség lenne az ügyészséget újra függetlenné tenni

- Lehetőség lenne arra hogy Magyarországon újra jogállam legyen

- Lehetőség lenne arra hogy Magyarországon újra demokrácia legyen

- Lehetőség lenne arra hogy ez az undorító, ocsmány, hazug propaganda megszűnne az országban, minden felületen.

Ezek nekem elég jó érvek.

De én jelenleg Dr. Magyar Pétert, Vona Gábort és MZP-t tartom releváns ellenzéknek. Többi, akik a parlamentben vannak azokban én sem bízok hogy változást hoznának.

ápr. 7. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
2. Mert már mind az övék 😂😂😂😂 Hülye 🍿🙆🤦🤡
ápr. 7. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Pontosabban minden az övék! Haver wake up!
ápr. 7. 22:48
 5/12 A kérdező kommentje:
#1, ebben mi a "tipik magyar", szerinted a Föld 200 országából, csak Magyarországon lopnak a vezetők? Vagy a "ballik" sehol, soha nem lopnak, mert ők aztán tényleg nem olyanok?
ápr. 7. 23:37
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerinted mindenki lop akkor nem mindegy melyik párt van kormányon? Te úgysem jársz jobban ezek szerint semmilyen szempontból sem.
ápr. 7. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az ellenzék hatalomra kerülve lopna, azt Polt Péter képes lenne bűncselekményként azonosítani :)
ápr. 8. 02:32
 8/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

"szerintem"

Szerintem meg próbáljuk ki, és ha ők is lopnak, akkor szavazzunk másra. 2010 óta viszont nagyot estünk a korrupciós listán, úgyhogy van rá esély, hogy a Fidesz többet lop, mint más pártok.

ápr. 8. 05:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha egy másik párt meggyőző garanciát adna arra, hogy azzal kezdené a ténykedését, hogy durván, akár életfogytiglannal büntetik a korrupció és a sikkasztás és a hivatlai viszaélés legenyhébb formáit is, az azért nekem már elég lenne.

Az egész országnak jobb lenne, mert a korrupció egy nagyon drága teher, olyan mint az emberi szervezetnek egy rákbetegség. Ha megszűnne, mindenkinek jobb lenne, javulnának a közszolgáltatások, csökkenhetnének az adók és többé egy önző törvényt sem hoznának.

Ez az, amit ez a kormány soha nem fog megtenni. Mert utána a fél fidesz és kdnp vonulhatna be élete végéig.

ápr. 8. 05:48
 10/12 A kérdező kommentje:
#8, ki lett ez már bőven próbálva itthon is és külföldön is, és bebizonyosodott, hogy az "elvtársak" lopnak, mintha kötelező lenne.
ápr. 8. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!