Szerintem, ha a jelenlegi ellenzék vezetné az országot, mindössze az lenne a különbség, hogy ők nyúlnák le a pénzeket. Az az átlag magyarnak mennyivel lenne jobb?
- Orbán maffiacsalád nem vásárolhatja fel tovább az állami földeket.
- Lehetőség lenne az ügyészséget újra függetlenné tenni
- Lehetőség lenne arra hogy Magyarországon újra jogállam legyen
- Lehetőség lenne arra hogy Magyarországon újra demokrácia legyen
- Lehetőség lenne arra hogy ez az undorító, ocsmány, hazug propaganda megszűnne az országban, minden felületen.
Ezek nekem elég jó érvek.
De én jelenleg Dr. Magyar Pétert, Vona Gábort és MZP-t tartom releváns ellenzéknek. Többi, akik a parlamentben vannak azokban én sem bízok hogy változást hoznának.
"szerintem"
Szerintem meg próbáljuk ki, és ha ők is lopnak, akkor szavazzunk másra. 2010 óta viszont nagyot estünk a korrupciós listán, úgyhogy van rá esély, hogy a Fidesz többet lop, mint más pártok.
Ha egy másik párt meggyőző garanciát adna arra, hogy azzal kezdené a ténykedését, hogy durván, akár életfogytiglannal büntetik a korrupció és a sikkasztás és a hivatlai viszaélés legenyhébb formáit is, az azért nekem már elég lenne.
Az egész országnak jobb lenne, mert a korrupció egy nagyon drága teher, olyan mint az emberi szervezetnek egy rákbetegség. Ha megszűnne, mindenkinek jobb lenne, javulnának a közszolgáltatások, csökkenhetnének az adók és többé egy önző törvényt sem hoznának.
Ez az, amit ez a kormány soha nem fog megtenni. Mert utána a fél fidesz és kdnp vonulhatna be élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!