Mit szólna orbán kirakat olasza Márkó Rosszi ha az általa nem magyarnak tekintett ellenzékiek adó forintjait nem kapná meg? Miből urizálna az a ficsúr ha a havi 10 milláját a fociimádó narancsosok dobnák össze annak a ficsúrnak?
"Márkó Rosszi ha az általa nem magyarnak tekintett ellenzékiek"
Forrás?
Visszahozta a válogatottat a világmezőnybe.
Így most rögtön agyon kell fikázni!
Node mi a helyzet Gyurcsányék Lothar Matthäus-ával aki lefizette az olasz válogatottat (persze a mi pénzünkön), hogy hagyja magát megverni, hogy egyáltalán egy morzsányi sikert fel tudjon mutatni?
Konkrétan most sem annyi!!! :DDDD
De erre csak annyit tudsz mondani? Mert akkor jól is van!
De milyen áron hozta vissza a világmezőnybe?! Nincs még egy ország, amelyikben ennyire tömnék közpénzből a focit. Ha ezt nézzük, akkor alap hogy havi ennyi ráköltött összegből legyen eredmény is! A jobb helyeken saját magát tartja fenn a foci!
Ez nem jöhetne össze, mert a narancsimádók addig tomboolnának, míg minden megarya állampolgár be nem fizetné a szükséges adókat, hogy a Márkó nyugodalmasan élhessen.
A magyarok többistenhívők lettek: Viktorta, manika, focika.
Szeretem a focit, de tényleg túlzás, ami ebben az országban megy... Azért ne kelljen már leborulni előttük, mert teszik a dolgukat rengeteg pénzért.
Tudom, hogy a foci egy olyan sport, amiben sajnos óriási pénzek vannak, de kíváncsi vagyok, hogy más, sikeres válogatottak vajon mennyit kapnak az állami költségvetésből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!