Az ellenzékiek észreveszik amikor amerikai propagandát sugárzoznak nekik?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1/15 anonim válasza:
Némelyik észreveszi, de sajnos a többség nem. Képesek azt állítani, hogy a 444, telex, hvg független, objektív hírforrás.
2/15 anonim válasza:
Tehát ami nem kormánypropaganda, az amerikai?
3/15 anonim válasza:
Az biztos, hogy feltűnőbb nekik mint a fideszes csürhe propagandája a saját bandatagoknak.
4/15 Koplárovics Béci válasza:
Én pl csak az oroszt veszem észre.
5/15 anonim válasza:
Érdekes én mindenhol csak a FideSS propagandát látom, ha akarom ha nem.
6/15 anonim válasza:
Persze! Ami nem fideszes kormánypropaganda az csakis amerikai, gyurcsányista, sorosista, brüsszelita, liberálbolsevik ármány lehet!
7/15 anonim válasza:
Én könnyen észreveszem, mert feltűnően nem szerepel egyikben sem a Soros, Brüsszel, migráns, dollárbaloldal kifejezések valamelyike.
8/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen ellenzékiek. A mihazánkosok igen, a gyurcsányisták nem.
9/15 A kérdező kommentje:
Furcsa hogy sokan azt sem tudják, hogy vannolyan hogy usa propagz, pedig erre sokkal több pénzt fektettek, mint a többibe!
Ezért fújják sokan!
2023. nov. 12. 18:47
10/15 Shai-Hulud válasza:
@9
Amit írsz, az viszont egyértelmű kormánypropaganda, úgyhogy nincs mit egymás szemére vetnetek.
Mindkét oldal propaganda terjesztéssel vádolja a másikat, miközben bőszen harsogja a saját álláspontját, én meg kapkodom a fejemet, hogy melyik elől ugorjak el nagyobbat.
Ezeknek együtt kellene indulniuk egy nagyotmondó versenyen, garantált, hogy Háry János az utolsó helyen végezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!