Balliberális ellenzékiek. Támogatjátok, hogy a kínai BYD gyárat építsen Szegeden?
"A világ második legnagyobb elektromosautó-óriásaként jegyzett kínai BYD Magyarországon építheti meg az első európai autógyárát.
A BYD-nek Komáromban már van egy üzeme, 2017 óta zajlik ott az elektromos buszok gyártása, idén nyáron pedig bejelentette a cég, hogy 10 milliárd forintos beruházással akkumulátor-összeszerelő üzemet létesítenek Fóton.
Most pedig aláírás előtt állhat egy igen komoly beruházás, amely szerint Szeged közelében építkezhet tovább a kínai óriáscég.
A kínai partner részéről komolyak a szándékok, a beruházás egy személyautó összeszerelő üzemről szól, „de a hivatalos bejelentés lesz a biztos”. A cég szándékai mindenesetre komolyak, a BYD már két kereskedést is nyitott Budapesten.
A cég már korábban elhatározta, hogy belép a magyar piacra, az autógyártó első körben három modellt értékesít idehaza, melyekre többfajta garanciát is vállal."
Csak mert ha épül valami, azt általában ellenezni szoktátok. Gondolom ez se lesz másképp.
#3 A mai liberalizmus már nem a klasszikus liberalizmus!
A mostani liberálisok összefonódtak a baloldallal. A balliberálisok nem gazdaságilag, hanem társadalmilag liberálisok. Bevándorlók, lmbtq stb.
Amennyiben az együttműködés átlátható és előnyös számunkra, akkor nincs semmi gond vele.
Ha az akkugyárakra gondolsz, ott pont az a baj, hogy nem átlátható, mi történik, így nem tudjuk megállapítani azt sem, hogy előnyös-e. A rendelkezésünkre álló infók alapján nem az. Ráadásul a helyiek nem akarják.
#7 Ezek az állításaid tévesek.
Éppen, hogy a rendelkezésre álló információk alapján előnyösek a beruházások, az egyik akkugyártó cégnek konkrétan nemrég adták át a németeknél az ugyanilyen üzemét - az ottani zöldekkel egyetértésben. A helyiek többsége meg elfogadta a beruházás, csak egy hangos kisebbség csinálta a balhét és a tiltakozók többsége nem is helybéli volt.
A mi településünkön pár éve valóban akartak olyan beruházást ami veszélyes lett volna ránk, lakosok részére és itt valóban ellene voltak a helyiek. Ezért nem is valósult meg.
Sajnos egyik magyar város sem úszhatja meg. Mi is reménykedtünk abban, hogy nem jön erre felé akku gyár, de egyik napról a másikra bejelentették. És hiába volt már 2 polgári petíció és tiltakozás ellene, a kormány a füle botját sem mozgatta, épül az akku gyár, jönni fognak a filippínók, szennyezni fogják a környezetet, megrongálják az életteret.
Előbb utóbb minden nagyobb magyar település erre a sorsra jut, ez van. Ha nem tetszik el lehet innen menni.. én speciel el is megyek.
Na mosat tényleg, egy pálcsi után...
Miért nevezel balliberálisnak? Én nem vagyok balliberális, viszont ellenzéki vagyok. Nem vagyok liberális (mert ha az lennék, akkor lehet, több eszem lenne és minimum Pesten laknék, nem pedig itt Keleten...)
Viszont balos vagyok, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek legyen munkája, mindenki KAPJON, és hagyjuk élni egymást és legyünk barátok ésatöbbi... te ilyen vagy, én olyan vagyok, de nem vesszük el a levegőt egymástól.
De a Fidesz-KDNP nem így gondolkodik, hanem folyamatosan USZÍT! És akkor egy idő után persze én is felkapom a vizet, és kitör a háború.
Na, itt tart a közélet, 1989-1998-2006-2010 óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!