Észrevettétek, hogy az ellenzékiek gyakorlatilag már egyáltalán nem is beszélnek a saját pártjaikról, politikusaikról?
Figyelt kérdés
A saját ideológiai építkezésük helyett most már tényleg 0-24 csak Fideszeznek. 🤣2023. júl. 31. 16:45
2/9 anonim válasza:
Ja, kb annyira telik tőlük, hogy megvárják, mit lép a Fidesz, és annak az ellenkezőjét képviselik.
3/9 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok, se pártom, se politikusom. Csak nem tetszik ami itt folyik kormányzás címén és változást akarok. Rosszabb nemigen lehet.
4/9 anonim válasza:
Ha neked csak eddig jut el az agyad, fideszbabuci, akkor még a pokol kénköves tüzén égve sem fogod megérteni, hogy mi zajlik körülötted 13 éve 😂🤣🤡
5/9 anonim válasza:
Miután az összes fajsúlyosabb ellenzéki politikus karaktergyilkosság áldozata lett a közpénzből kitömött médiának köszönhetően...
6/9 anonim válasza:
Khm, 12éve az a programotok, hogy emúttnyócév, gyurcsány, soros. Nem zavar? :D
7/9 anonim válasza:
"0-24 csak Fideszeznek"
Mondja ezt a Fidernyák aki 0-24-ben csak "ellenzékizik".
8/9 anonim válasza:
Igen, de ezt már 2006-ban többen megjósolták, hogy bíza itt ismét egypártrendszer lesz. Csak akkor nem körvonalazódott, hogy a baloldal önmaga szétesése végett...
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én és a többi ellenzéki ismerősöm se szimpatizál egyik ellenzéki párt/ politikus iránt.
Én ezeket a pártokat és politikusokat nem igazán tartom a sajátomnak, ők gyakorlatilag a rendszer bábellenzéke lettek, nyerni nem tudnak, a politikát nem igazán tudják befolyásolni, így igazából beszélni róluk szerintem felesleges.
A Fidesz pedig mindíg csinál valami botrányosat, így arról van mit beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!