Az ellenzékiek miért nem látják be, hogy a magyar focinak közösségépítő szerepe van?
Mert szerinted ez is kormánypárti és ellenzéki kérdés...
Közösség építésről beszélsz úgy, hogy máris megosztottad azt a közösséget, amit állítólag építenél vele.
Oké, akkor a közönség finanszírozásából menjen, a közönség jegybevételéből, és meccseken eladható reklám bevételeből, mint sok országba.
És ne TAO meg más közpénzekből, amit így is kivezetnek magán célra.
Már erre a közönségépítésre írtak jó választ, én inkább arra térnék így ki, hogy a legtöbb ellenzékinek (és nem vak embernek) mi a baja a focival itthon.
Kezdjük azzal, hogy halálra vannak finanszírozva a MI pénzünkből és cserébe nem tudnak a (klubbok) eredményt felmutatni. De ezért nem őket hibáztatom, itt az a baj, hogy nem utánpótlásra adnak pénzt, hanem pl stadionokra, ami teljesen nonszensz.
Akkor ha már említettem az utánpótlást... Hány cigány van a válogatottba? Érdekes módon máshol a mélyszegény bemenekült réteget megtudják találni és tehetségeket keresni közülük, nálunk miért nincs ilyen? De elég lenne a magyar szegényekre is gondolni, de nem arra, hogy jaj nem volt olyan sok pénzük, mert ez a legtöbb magyarra igaz:D hanem itt is mélyszegény magyarokra gondolok...
Akkor az anyagiak után jön a másik probléma, hogy az ultrák általában fideszesek, így akaratlanul is egy ellenzékinek nehéz lesz barátkozni velük, hiszen az ő szemükben az ultrák az országot tönkretevő emberekre szavaznak. De nyílván ez az ultrák felöl is igaz, nekik meg az ellenzékiek tűnnek így.
Amúgy igazad van, MINDEN FOCI remek közösségépítő, csak k*rvára nem normális, hogy a nem gazdag országunk ennyi pénzt öl belw úgy, hogy nem is jó dolgokra adják azt... Ha az utánpótlás kapna ennyit és a tehetségek felkutatása, akkor már nem sajnálnánk azt a pénzt, meg az nem is lenne annyira drága:D
Tudom elcsépelt dolog a stadionokkal dobálózni, de tényleg normális az, hogy a kórházakba nincs WC PAPÍR, de no name semmit elérő csapatok meg új stadionokat kapnak??:DDDDDD már csak ezért megdöntenének egy kormányt külföldön, mert ez kib*szottul nem normális dolog... Az cska hab a tortán, hogy elméletileg egy nagy magyar nemzeti kormányunk van:DDDD én buta hazaáruló libsi vagyok, de mégis a magyar emberekre költeném a pénzt, ha kormány lennék és nem pár focistára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!