Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, miért véditek...

Ellenzékiek, miért véditek Gyurcsányt?

Figyelt kérdés
Ha Gyurcsány kerül szóba, akkor az ellenzékiek vagy a védelmére kelnek vagy próbálják bagatelizálni a jelentőségét a politikában. Miközben mindent elrontott, amit lehetett, sokszorosan bizonyította alkalmatlanságát, s valahogy mégis a legnagyobb ellenzéki párt vezetője. A normális többség számára totálisan vállalhatatlan. Sokak szerint a fideszes kétharmad garanciája. Mégis mellé állnak a balliberálisok.

2023. júl. 25. 22:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%

Ezen én is sokat gondolkodtam.

Aztán az jött ki belőle, hogy egyszerűen nem tudnak nála jobbat felmutatni, aki ugyanazt képviselné de jobb lenne nála ha a politikusi megnyilvánulásokról, tervezésről, pénzről, hatalomtechnikáról, pártszervezésről, befolyásolásról lenne szó.

Mivel nem találnak nála jobbat vagy csak olyat aki legalább hasonló politikusi képességekkel rendelkezne, kénytelenek őt védeni. Mert nincs más.

Ami valljuk be, 13 év után iszonyú szánalmas dolog.

2023. júl. 25. 22:46
 2/26 anonim ***** válasza:
58%
Mert ezekhez a mostaniakhoz képest még ő is egy tálentum.
2023. júl. 25. 22:46
 3/26 anonim ***** válasza:
27%

És ne balliberálisozz mert egyrészt fingod sincs mit jelent másrészt orbánnal szemben bárki jöhet a mihazánk is. Azért csak ekkora a pofájuk mert nem kell beváltani amit ígérnek.

Gyurcsány lenne ma úgy 50%-al több lenne a reálbér és 30%-al a nyugdíj, márcsak a svájci indexálás miatt is, amiről megint fogalmad nincs kis google keresés segít.

2023. júl. 25. 22:49
 4/26 anonim ***** válasza:
63%
én utálom gyurcsányt de ennyi év után vele ijesztgetni szerintem elég gáz.
2023. júl. 25. 22:50
 5/26 A kérdező kommentje:
4# Amíg aktív a politikában, addig visszatérése valós veszély, nem üres riogatás.
2023. júl. 25. 22:56
 6/26 anonim ***** válasza:
14%

#4 Gyurcsány ma a legnagyobb ellenzéki párt vezetője.

Aki ezt nem veszi tudomásul és ilyen szöveggel jön, hogy "ennyi év után vele ijesztgetni szerintem elég gáz." az nincs tisztában a napi politikával.

2023. júl. 25. 23:01
 7/26 anonim ***** válasza:
8%

Ugyan már!!!

Minden mással így vannak. Hiába magyarázod el nekik. nem hajlandóak tudomást venni róla!

2023. júl. 25. 23:02
 8/26 anonim ***** válasza:
54%
Védi a nyavalya. Egyszerűen csak nem foglalkozom vele és unalmas már, hogy folyton vele riogattok. Akkora hatalma soha nem lesz már mint volt. A Fidesznek egy jó kampánytéma, ennyi a jelentősége. Egyébként 2010 előtt sem szavaztam rá soha, amikor sok, mostani fideszes ismerősöm még rá szavazott. Én már akkor mondtam, hogy hazudik és rosszul irányítja az országot, de nem hittek nekem, egészen az őszödi beszédig. Azóta átmentek fideszesbe, ugyanúgy rajonganak most Orbánért, mint anno Gyurcsányért. A kritikáimat ugyanúgy nem hallgatják meg, illetve nem hiszik el, helyette én lettem a "gyurcsányista" az ő szemükben.
2023. júl. 25. 23:16
 9/26 anonim ***** válasza:
79%

"Amíg aktív a politikában, addig visszatérése valós veszély, nem üres riogatás." (Gyurcsany)

Tudod, hogy mi az erdekes? Adva vagyon egy haromszog, a harom csucsaban 3 allitas, amirol azt kell tudni, hogy barmelyik, vagy barmelyik ketto igaz lehet, de a harom egyutt nem, logikailag lehetetlen.

A 3 allitas:

1. Orbannal nincs jobb, ratermettebb ember az orszag elere.

2. Gyurcsany mindent elrontott, amit lehetett, sokszorosan bizonyította alkalmatlanságát.

3. Gyurcsany amíg aktív a politikában, addig visszatérése valós veszély, nem üres riogatás.

Visszateres alatt feltetelezem a miniszterelnoki szekbe valo visszateresere gondoltal.

Gondold vegig: ha Orban annyira nagyszeru, Gyurcsany meg mindent elront, akkor megis milyen realis eselye lehetne visszaterni?

Vagy ha Orban annyira franko, de Gyurcsany van annyira rafkos hogy megis kepes lenne levaltani a nagyszeru Orbant, akkor biztos hogy annyira alkalmatlan lenne Gyurcsany?

Vagy ha Gyurcsany tenyleg annyira ketbalkezes, ennek ellenere megis realis eselye van levaltani Orbant, akkor meg Orban megsem lehet olyan hu de milyen nagy geniusz...

Szoval nekem valahogy nem all ossze a kep kerek egessze.

2023. júl. 25. 23:34
 10/26 anonim ***** válasza:
9%
Hát kire szavazzak a Gyurcsányra? klári hol klári hol ay
2023. júl. 25. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!