Balliberális ellenzékiek. Támogatjátok, hogy a kínai BYD gyárat építsen Szegeden?
"A világ második legnagyobb elektromosautó-óriásaként jegyzett kínai BYD Magyarországon építheti meg az első európai autógyárát.
A BYD-nek Komáromban már van egy üzeme, 2017 óta zajlik ott az elektromos buszok gyártása, idén nyáron pedig bejelentette a cég, hogy 10 milliárd forintos beruházással akkumulátor-összeszerelő üzemet létesítenek Fóton.
Most pedig aláírás előtt állhat egy igen komoly beruházás, amely szerint Szeged közelében építkezhet tovább a kínai óriáscég.
A kínai partner részéről komolyak a szándékok, a beruházás egy személyautó összeszerelő üzemről szól, „de a hivatalos bejelentés lesz a biztos”. A cég szándékai mindenesetre komolyak, a BYD már két kereskedést is nyitott Budapesten.
A cég már korábban elhatározta, hogy belép a magyar piacra, az autógyártó első körben három modellt értékesít idehaza, melyekre többfajta garanciát is vállal."
Csak mert ha épül valami, azt általában ellenezni szoktátok. Gondolom ez se lesz másképp.
#11 kíváncsivá tettél. Mivel uszít a fidesz - főleg állandóan?
Miben is más a fidesz gondolkodása a munkahelyekről, miközben ők érték el, hogy közel 1 millióval több ember tud ma dolgozni, mint 15 évvel ezelőtt?
"közel 1 millióval több ember tud ma dolgozni, mint 15 évvel ezelőtt"
Ausztriában, Angliában, Németországban...
#13 Nem. Ennyivel több magyar munkavállaló van. Korábban is dolgoztak külföldön sokan, éppen úgy számolták a statisztikákat, mint most. A növekedés az közel 1 millió.
Értem, hogy neked zavaró, de akkor is ez van.
Kedves kérdező!
Én liberális vagyok, de nem nevezném magam baloldalinak.
Nem vagyok sem homofób, sem idegengyűlölő, ha ez baloldalivá tesz, akkor alacsony a léc. Bár jobboldalionak se mondanám magam, egyik párt/ pártszövetzség véleményével sem értek egyet migráció kérdésében, az LMBTQ ról pedig vegyes véleményem van, de mos nem ez a kérdés.
Erről az egész akkugyár-kérdésről röviden az a véleményem, hogy NIMBY (not in my backyard) és döntség el a helyiek. Összességében én a nagyobb lokális autonómia és direktebb demokrácia pártolója vagyok.
Szerintem jó ha tudod, hogy bár egyre inkább igaz, hogy töbösödött a politika, és véleménybuboréköok vannak, még mindíg nem lehet mindenkit 2-3 csoport közé besorolni (ha egyáltalán valós, létező kategóriákról beszélünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!