Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberális ellenzékiek....

Balliberális ellenzékiek. Támogatjátok, hogy a kínai BYD gyárat építsen Szegeden?

Figyelt kérdés

"A világ második legnagyobb elektromosautó-óriásaként jegyzett kínai BYD Magyarországon építheti meg az első európai autógyárát.

A BYD-nek Komáromban már van egy üzeme, 2017 óta zajlik ott az elektromos buszok gyártása, idén nyáron pedig bejelentette a cég, hogy 10 milliárd forintos beruházással akkumulátor-összeszerelő üzemet létesítenek Fóton.

Most pedig aláírás előtt állhat egy igen komoly beruházás, amely szerint Szeged közelében építkezhet tovább a kínai óriáscég.

A kínai partner részéről komolyak a szándékok, a beruházás egy személyautó összeszerelő üzemről szól, „de a hivatalos bejelentés lesz a biztos”. A cég szándékai mindenesetre komolyak, a BYD már két kereskedést is nyitott Budapesten.

A cég már korábban elhatározta, hogy belép a magyar piacra, az autógyártó első körben három modellt értékesít idehaza, melyekre többfajta garanciát is vállal."

Csak mert ha épül valami, azt általában ellenezni szoktátok. Gondolom ez se lesz másképp.

2023. nov. 5. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

#11 kíváncsivá tettél. Mivel uszít a fidesz - főleg állandóan?

Miben is más a fidesz gondolkodása a munkahelyekről, miközben ők érték el, hogy közel 1 millióval több ember tud ma dolgozni, mint 15 évvel ezelőtt?

2023. nov. 5. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

"közel 1 millióval több ember tud ma dolgozni, mint 15 évvel ezelőtt"

Ausztriában, Angliában, Németországban...

2023. nov. 5. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

#13 Nem. Ennyivel több magyar munkavállaló van. Korábban is dolgoztak külföldön sokan, éppen úgy számolták a statisztikákat, mint most. A növekedés az közel 1 millió.

Értem, hogy neked zavaró, de akkor is ez van.

2023. nov. 5. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező!

Én liberális vagyok, de nem nevezném magam baloldalinak.

Nem vagyok sem homofób, sem idegengyűlölő, ha ez baloldalivá tesz, akkor alacsony a léc. Bár jobboldalionak se mondanám magam, egyik párt/ pártszövetzség véleményével sem értek egyet migráció kérdésében, az LMBTQ ról pedig vegyes véleményem van, de mos nem ez a kérdés.

Erről az egész akkugyár-kérdésről röviden az a véleményem, hogy NIMBY (not in my backyard) és döntség el a helyiek. Összességében én a nagyobb lokális autonómia és direktebb demokrácia pártolója vagyok.

Szerintem jó ha tudod, hogy bár egyre inkább igaz, hogy töbösödött a politika, és véleménybuboréköok vannak, még mindíg nem lehet mindenkit 2-3 csoport közé besorolni (ha egyáltalán valós, létező kategóriákról beszélünk)

2023. nov. 12. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
#2 Azzal egyetèrtek, hogy nincs olyan hogy balliberàlis. A valós kifejezès ezekre kommunista, vagy szèlsőbaloldali.
okt. 2. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!