Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki, aki örül...

Van olyan ellenzéki, aki örül annak, hogy magyarnak született?

Figyelt kérdés
Példát lehetne venni a mi hazánkosokról. Ellenzékiek, de mégis büszke magyarok. Ezt a baloldali érzelműeknél máshogy veszem észre. Nem csak konkrétan a fideszt szidják, hanem úgy a magyarságot is lenézik. Elég csak felnézni redditre, ami egy balos-liberális buborék.
szept. 20. 23:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

"Ellenzékiek, de mégis büszke magyarok."

Akkor megválasztod a sajéáát kérdésedet, hogy még szerinted is van.

szept. 20. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
14%
A ballibek között nincs ők mind hazaárulók!
szept. 20. 23:54
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Örülök, hogy magyarnak születtem, bár néha elgondolkodom milyen lehet zöldfoki szigetekinek vagy Saint Kitts és Nevisinek lenni!

:)

szept. 20. 23:55
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Nincsenek. Niedermüller Péter jól mutatja, hogyan éreznek: "Jobb lett volna írnek lenni", mert a balga írek letérdeltek a BLM miatt.
szept. 21. 00:15
 5/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok balliberális, sem jobber. Szélsőjobb meg főleg nem. De ez kiveri a biztosítékot:

"Példát lehetne venni a mi hazánkosokról."

A konteók pártiságról, magyarellenes képviselőikről (akiket beszavaznak a parlamentbe) meg az állandóan trianon sírás miatt lennének ők a magyarság példaképei? "turbómagyarok, szittyamagyarok"? (A helyesírást már nem is említem inkább, mert az végképp röhej, hogy valaki "szittyamagyar" de a saját nyelvén nem tud leírni 5 mondatot helyesen.)

Hagyjuk már ezt a bullsh*t dumát.

Nekem speciel semmi bajom nincs azzal, hogy magyarnak születtem. De nem vagyok álszent magyarkodó, meg nem siránkozok 100+ éve történt események miatt. A politikusaink javarészét szégyellem inkább.

szept. 21. 00:15
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Büszke vagyok rá hogy magyar vagyok, de a birkák szégyenteljessé tették a magyarságot.

Mindenki utál minket európában és egy afrikai törzs szintjére butították a népet.

szept. 21. 00:21
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
Az EU tagság miatt örülök, hogy magyarnak születtem, másért nem nagyon. Legalább nem kell Nyugaton a vízummal és munkavállalási engedéllyel bajlódni, mert ugye az nekünk alanyi jog. Viszont az otthon maradtak valóban nem járnak jól az EU-val, mert az EU-s árakat már érezhetik, de az EU-s bérektől nagyon le vagyunk maradva, és ha nem volt elég 20 év nem hogy kiegyenlítődjön de még csak közeledjenek egymáshoz a bérek, akkor már nem is fog soha. De aki okos az profitál az EU tagságból, és olyan országba költözik, ahol magas a bérszínvonal.
szept. 21. 00:22
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
2010-ig, amikor még Románia és Bulgária előtt járt az ország az voltam.
szept. 21. 00:23
 9/24 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen. Mint minden magyar ember.
szept. 21. 00:29
 10/24 anonim ***** válasza:
96%

"Ezt a baloldali érzelműeknél máshogy veszem észre. Nem csak konkrétan a fideszt szidják, hanem úgy a magyarságot is lenézik. Elég csak felnézni redditre, ami egy balos-liberális buborék."

Azért az sokat elárul a feltett kérdés minőségéről, hogy egy általad is véleménybuboréknak tartott kis közösség alapján ítélsz meg milliókat, akik többségében még csak nem is hallottak az általad említett véleméánybuborékban élőkről.

De ha már feltetted a kérdést, én pl. magyar vagyok, nem mihazánkos, és mégsincs semmi bajom azzal, hogy magyar vagyok. Sőt, örülök neki, mert a világ állampolgárainak kb. 80%-a rosszabb körülményeket biztosítani tudó országba született, mint én. Ezért pedig hálás vagyok a sorsnak, hogy magyarnak születtem, Magyarországon.

szept. 21. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!