Örülnél neki, ha magyarországot hozzácsatolnák az Amerikai Egyesült Államokhoz, és Kamala Harris lenne az elnökünk?
Figyelt kérdés
Én nagyon. :)szept. 20. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Örülnék!
Nem örülnék, inkább az Európai Egyesült Államok része legyünk, Ursula elnökségével.
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
Aztán mindenki venné a gépfegyvereket, pisztolyokat és tömeggyilok lenne a szabad fegyvertartás miatt...
És persze menne a kukába a 10 éven keresztül csiszolt ökölvívó tudásom, mert megszűnne a Bunyó és lövöldözés lenne.
Tehát nem.
3/8 anonim válasza:
Nem kell valahova tartozni csak azért, hogy azt elmondhasd magadról.
Kamala és Orbán között meg amúgy sincs túl nagy különbség a nemükön kívül, ezért semmivel sem lenne jobb.
4/8 anonim válasza:
Eléggé szegényes a választási lehetőség!
Egyik SEM!
5/8 Fsms válasza:
Igen, inkább mint Putyin, amerre megyünk most.
6/8 anonim válasza:
Szerintem inkább Magyarországhoz kellene az usát csatolni!
7/8 anonim válasza:
Nem mert Kamala támogatja azokat az aberrált Auschwitz -ba való szivárványosokat. Még az hiányozna ide is...
8/8 anonim válasza:
Nagyon nem, még úgy sem, hogy amerikai férjem van, szeretem az USA-t valahol, valamennyire, de én európai vagyok, és nem is szeretnék amerikai lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!