Mit gondoltok a csipogó és adóvevő robbantási ügyről? Mit gondoltok a Magyar szálról?
A Magyar sajtóban nagyon óvatosan kerülgették a "forró kását" vagyis sem a Magyar kft-t nem említették sem annak vezetőjét ( vezetőjének nevét).
Nem is értem az összes külföldi sajtó lehozta melyik kft lehetett érintett és ki a "jó külföldi kapcsolatokkal" rendelkező vezetője.
Bár elvileg a forró labda már átt lett dobva azóta a Bolgárokra.
( Miután a távolkeleti cég a Magyar cégre dobta át az ügyet. )
Hiszen itt valószínű nem is jártak a készülékek csak valamilyen keresztbe számlázás történt és papíroztak. ( Vagyis falaztak )
Azért szerintem kell fénie az illetőnek a Hezbollah bosszújától, vagy nem?
A cég:
A cég neve:
BAC Consulting Kft.
BAC Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság
Az illető ügyvezető:
Bársony-Arcidiacono Cristiana Rosaria
(an: Bársony Beatrix Ágota) ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Hogy Orbanék packáztak arab terroristákkal, az hazaarulás.
Ugyanakkor nem az a megoldás hogy robbantgatunk, hanem kiemeljük a bűnözőket. Robbantani civileket terrorizmus. Izrael terrorállam.
Amúgy a hezbollah csak a cionisták szerint terrorista. Ők ellenállók, mint az 56osok.
"Nincs benne magyar szál. Ezeket itt gyártották, de nem gyártási hiba miatt robbannak, hanem mert utólag robbanóanyagot szereltek bele, nem magyarok és nem Magyarországon. Ha valakit agyonütsz egy német BMW típusú ásóval akkor is a gyártót hibáztatod?"
#4 ne haragudj de te melyik világban élsz? Meg is nézted a híreket?
Ki beszélt gyártási hibáról?
A készülékeket nem itt gyártották hanem a távolkeleten, sőt jó eséllyel itt sem jártak a készülékek, csak egy darab 1 fős fedőcég "papírozgatott számlázgatott róluk. Valószínű a visszakövethetetlenség növelése érdekében.
A végső megvásárlás és Hezbollah -hoz juttatás Bolgár cégen keresztül történt. ( Mondhatni a forró krumpli náluk van most. )
Azt meg egyenlőre senki nem tudja ki és mikor szerelte bele a robbanóanyagot, vagy cserélték le az egész készletet egy manipulált készletre.
Az elemzők szerint mindenképpen Izraelben történt a szerelés kivitelezés.
Először tájékozódj aztán írogass légyszi.
Hogy a kormányunk mit tudott az egészről, vagy hogy valamennyire bene volt -e ez egyenlőre teljes homály.
Egy ilyen papírozgatás simán elkerülhette bármely hatóság vagy titkosszolgálat figyelmét.
Robbanóanyag beszerelessel meg szinte biztos lebuktak volna idehaza amennyiben itt történik meg.
Kérdező,
Itt az elején az egyik kérdésedre leírom a véleményemet válaszban, aztán lejjebb bővebben , csak közben lenne néhány észrevételem a leértékelés gondolom nem marad el .👎
Idézet tőled:
"""Azért szerintem kell fénie az illetőnek a Hezbollah bosszújától, vagy nem?"""(gondolom szerintetek akart lenni)
Igen . Mindenképpen van mitől tartania ! Még akkor is ha azt sem tudja megmutatni térképen hogy, hol van Libanon , és mi az a hezbollah.
Van aki szerint csak forradalmárok, de nem azok. Maszkot, fejpántot viselő , szélsőséges vallási , és más káros ideológiákat fertőzött, terroristák. Alap készség szinten raknak össze robbanó szerkezeteket, katonailag elég jól képzettek , szervezetten jelen vannak Európában , főként alvósejtek formájában.
Elég nagy számban, sokan hamis okmányokkal , különféle utasításokra várva tevékenykednek Európában. Ha valamelyik őrült vezetőjük úgy dönt , hogy benne volt az illető , akkor veszélyben lesz. Mivel az eddigi infók alapján magánszemély , rendőri védelemre jogosult , jelenleg magasabb védelem nem illeti.
--
Én egyébként a kérdés alatt új hozzászóló vagyok, nem a #4. Ő tényleg rendesen félre tájékozódott, rendesen félre.
De ha már így lekaptad a tíz körméről a 4-est ami szerintem ...... hagyjuk,,
Azért mégiscsak te írtad ki a kérdést -- És olvasva, hát őszintén elgondolkodtam hogy, a kérdés elején miért írsz valótlan dolgot, a hír Magyar közlésével kapcsolatban, és mi volt vele vajon a célod.
Illetve igencsak hiányos lehet a tudásod a hírszerzés, szakszolgálatok , titkosszolgálatok, és azok módszereivel kapcsolatos témában,-- a közel kelettel -- és Izrael tekintetében biztos .
Rengeteg Magyar hír volt az eseményláncolatról.
Lényegében szinte minden sajtóorgánum képviseltette magát kis eltérésekkel. De a cég és a személy mindenhol meg lett nevezve:
Idézet tőled
""""""A Magyar sajtóban nagyon óvatosan kerülgették a "forró kását" vagyis sem a Magyar kft-t nem említették sem annak vezetőjét ( vezetőjének nevét)."""""""
24.hu 2024.09.18. 12:30 (két napos hír cég tulajdonos megnevezve.)
Megszólalt a Libanonban felrobbant ......hírbe hozott budapesti cég ügyvezetője
szabadeurópa.hu 2024.09.18 Sz Bálint (két napos hír cég tulajdonos megnevezve.)
Fedőcégnek tűnik a........hivatalosan gyártó magyar cég
telex.hu 2024.09.18. 09:30 (két napos hír cég tulajdonos megnevezve.)
A licenctulajdonos szerint egy budapesti cég gyártotta ......................csipogókat
hvg.hu 2024.09.18. 09:30 17:30 (két napos hír cég tulajdonos megnevezve+ 2 cég megnevezve)
A budapesti BAC csak egy álca lehetett: végül egy bolgár ...
vg.hu,ma.hu, forbes.hu, 444.hu:) stb..... mind két napos hír .
De már vannak új hírek és teóriák ahogy az szokott lenni.
14. válaszkommentedben már kicsit , korrektebben fogalmazol a hírközlés kapcsán, és az esetleges Magyar "szerepvállalásról ". Nagyon helyesen , ugyanis Magyarországnak semmi köze a sajnálatos eszkalációhoz. Sem politikai ,katonai, és más súlyunk sincs egy ilyen eseménybe "belenyúlni".
És Izraelnek sem érdeke hogy, egy olyan országot mint Mo. keverjen az igencsak kritikus problémáiba, akitől az egyik legkevesebb kritikát kapta.
Több dolog is történhetett, lehet hogy a személy akit említesz -- mint magánszemély(!) (elég keveset tudni róla valóban) egyszerűen a cégén keresztül pont "beleszaladt" --gondolom foglalkozhat érdekes dolgokkal-- egy ide- oda szállítmányozásban papíron. Sok figura van, lehet az nő is aki a cégén /cégein keresztül kismillió dologgal foglalkozik , aztán a nagy számok alapján lehet hogy , valami adóügye lesz.
De éppen ha teherfuvarozás, szállítmányozás is van, a cég profilját látod, utánanéztél.
Beírtad jó sok adatát amit bárki láthatott már más számos forrásból
A jegyzett tőke 4 számjegyű. A nettó bev.: ******** *majd megnézed .
De az is lehet , hogy mivel Európának mi vagyunk a "kedvencei" ez lesz a sokszázadik a" kedvességükből " ami betalál.
Csak jönne már PÉTER, és terelne minket füves legelőkhöz, és csendes vizekhez, helyes útra , be a sorba , jönne már a kánoán, kapnánk mi is rögtön az elmaradásokat 2 nap múlva mint a Lengyelek. Ő erős , kalapács a kezében, beüti az utolsó szöget. Aztán Szöged alatt begyalogol a Tisza közepére. Vízen járva . Tapsol egyet , megszólalnak a kürtök és mi leszünk a világ legdemokratikusabb, legjogállamibb, leggazdagabb országa.
Ami a térséget illeti, mármint ahol az eset történt, 4 területet lehet ténylegesen országnak tekinteni. Törökország , Egyiptom , Irán Izrael. A többi oda lett rajzolva különböző , törzsek, klánok, családok halmaza alkotja, létszámuk, hatalmuk változó, határvonal közé szorítva.
Ha sokak vágya beteljesül , és Izrael eltűnik onnan, akkor sem lesz ott soha béke . Miután kiörömködték magukat, azonnal egymásnak esnek. Mert benne van a vérükben, génjeikben az erőszak. Anno is irtották egymást ameddig a legerősebb törzs nem győzött, úgy volt egy darabig, aztán az erős meggyengült, és kezdték előröl Az erő és a befolyás számítana továbbra is . Az országokon belül, a menekült táborokon belül - is lenne menekült tábor .
A gyártó, Tajvan szóba sem jöhet nyilván, azonnal lekerültek a lehetséges "együttműködők" listájáról, Bolgárok úgyszintén . Maradt Mo. Mindennek az elrontója.
A Libanoni "hatóságok" ,és az őket is terrorizáló hezbollah, valamint Irán vizsgálatba kezdett, külső - belső nyomozást, feltárás végeznek. Nyilván az első perctől tudják hogy ,semmi közünk az esethez, nem olyan féleszűek azok mint amannyire látszanak.
De Majd a " barátaink "segítenek nekik egy kis iránymutatással. Itt még úgy sincs napi rendszerességgel, Német , Angol, Francia, Skandináv divat. Na majd ezután intézik.
Véleményem szerint az Izraeli szolgálatoknak nincs szüksége arra , hogy Mo-nak vagy bármely országnak kiadják hogy "barkácsoljanak" nekik össze eszközöket.
Nem gondolom azt hogy, katonai használatú , ráadásul feltételezhetően speciális robbanószert küldözgetnének, mindenféle "pityipalkó" cégnek, kockáztatva a lebukás veszélyét , hogy azok "kóklerkedjenek" .
A hamasz , hezbollah, félkatonai szervezetek, milíciák stb.... , is használnak robbanószer-kereső eszközöket, kutyákat a saját biztonságuk érdekében,, valószínű hogy vizsgálják az eszközeiket, embereiket, azért ezek a figurák csoportosulni szoktak, május óta hogy nem szúrták ki hogy , bomba van rajtuk.
Lehet azért mert a robbanó mellényhez, meg a robbanó övhöz már hozzá vannak szokva. Yahya Ayyash a" mérnök" esete után , pedig vigyázhattak volna jobban.
Izrael azon országok közé tartozik, amelynek a titkosszolgálata jelen van az egész világon.
(Izraeli állampolgár rengeteg országban él -- ez más országok állampolgárara is jellemző természetesen)
Az Izraeli titkosszolgálatoknak megvan a képessége arra hogy, a világon bárhol, felderítsen, előkészítsen , és végrehajtson.
Ezt az utóbbi hetekben bebizonyították Iránban, Libanonban, Szíriában a Gázai-övezetben és még ki tudja hogy hol.
A működésük egyik alapelve, hogy az esetek 90 százalékában nem ismerik be hogy ők voltak. Most sem fogják.
A Hírszerzésük megtudta mit akarnak venni a szomszédok, vettek ők is. Vagy Izraelben , vagy izraeli zászló alatt közlekedő hajón összerakták. Bármelyik országban megoldják "fedésben".
Pár ezer eszközt gyorsan összeraknak , kódolják és már mehet is a szállítmány minden féle papír alatt keringve cégeken, országokon, keresztül egészen a címzettig.(gondolom, Libanon díszei most a többi mobileszközt eldobálták, mert ki tudja lehet pukkanósak azok is)
Lehet Afrikába rakták össze, oda fektettek be az utóbbi pár évben a legtöbbet. Jól jöhetnek még azok a gyárak. Usa, Angol jóbarátok úgyis visszavettek a muníció küldéséből, legyártják majd ott.
Szerintem nem nálunk történt az összeszerelés. És abban is bízok hogy, a Libanoni "56-osok" nem pécéznek ki bennünket , valahányadik főellenségnek.
Mert az nagyon nem lenne jó.
Nem vagyunk sem felkészülve , sem hozzászokva ahhoz amit azok művelni tudnának.
#15 nem pontozlak le a véleményedért. Ilyen jellegű "vélemény" kérdéseknél nálam majdnem mindenkire a zöld megy. ( Kivéve azok akik orbitális nagy hülyeséget írnak. )
Négy részére válaszolnék:
A kérdés előtt 4 tv -ben leadott adást néztem meg az ügyben.
Azokban tényleg nem nevezték meg az illetőt.
Ezután angolul kerestem rá az ügyre és ott megtaláltam.
A hiba hogy ezután a cég vagy hölgy nevére nem kerestem vissza, nyilván feljöttek volna a Magyar találatok is.
De mindegy nem valótlan akart lenni hanem a technika ördöge így adta ki.
Előfordulhat bárkivel.
Teljes rejtély hogy Magyar Pétert hogy hoztad bele ebbe az egészbe.
Ha nyerne sem tudna jelentőset csinálni, folytatná ott ahol a gazdái abbahagyták.
( Nem vagyok róla meggyőződve hogy fityesz független az illető.
Lehet hogy egy hatalomátmentést látunk. )
Az összeszerelést nem is állítottam hogy itt történhetett, sőt szinte biztos hogy nem. Itt az lesz a nagy kérdés a tüzes labda kinél pukkan el.
Teljesen tiszta sor hogy Izrael nélkül is egymásnak esnének arrafelé és sosem lenne béke. Ez nem is volt kérdéses.
Viszont Izrael már jó néhány alkalommal és hasonló ügyben sértett nemzetközi jogokat, és mindíg megússza...( ó ha minden mindenütt így működne hogy megússzuk amit nem ismerünk be...) Ez azért a normális emberekből is kivált némi szemöldökráncolást. Még akkor is ha az akció céljával alapvetően egyet is tudna érteni a legtöbbünk.
Magyart magyarítva ( de nem Pétert :D ) az nem megoldás a Terrorizmusra hogy a másik ország is terrorakciókat hajt végre.
Értem én hogy nehéz vagy drága vagy akármi... katonákkal megoldani a problémát meg egyesével likvidálni a terroristákat, de ha az erre felesküdött fél sem válogat a módszereiben akkor tulajdonképpen semmivel nem jobb amazoknál.
Amikor kiírtad a kérdést már két napja mindenki az esetről, és az esetleges Magyar szálról beszélt.
"Négy részére válaszolnék:
A kérdés előtt 4 tv -ben leadott adást néztem meg az ügyben.
Azokban tényleg nem nevezték meg az illetőt.
Ezután angolul kerestem rá az ügyre és ott megtaláltam.
A hiba hogy ezután a cég vagy hölgy nevére nem kerestem vissza, nyilván feljöttek volna a Magyar találatok is.
De mindegy nem valótlan akart lenni hanem a technika ördöge így adta ki.
Előfordulhat bárkivel."""
Jahhh Minden bizonnyal. :)
ÚGY BÖNGÉSZEL AHOGY AKARSZ, MINDEN JOGOD MEGVAN HOZZÁ, ARRA IS HOGY CÉGTÁRBAN KERESGÉLJ A TE DOLGOD.
( Ugyanarra a címre, még vagy 10 olyan cég van bejegyezve akinek a tulajdonosát a környékbeliek nem látták soha, a második emeleten viszont családok laknak, akik mivel az ÚJSÁGOK leközölték a címet most igen csak félnek) Mire te bármit is beírtál volna a kérdésbe a fél ország tudta a címet. Sok hírportál még a címre is kiment.( Az Al Jazeera is.)
Egy hírportálról közlése ami zárójelben van, nem én keresgéltem.
Ha a böngészőben beírtad volna hogy, "Izrael" vagy mert csipogóról beszéltek gondolom (személyi hívó) "Izrael csipogó" már akkor találtál volna találatot arra amit keresel. További hírek⮕ -re klikk legalább 50 hír ahol írtak nevet --- CÍMET nem kellett volna szerintem írniuk, de ők az újságírók csak tudják mit csinálnak.
Videókra Klikk -- és különböző időtartamú videókat találtál volna amelyekben céget említik.
"""Viszont Izrael már jó néhány alkalommal és hasonló ügyben sértett nemzetközi jogokat,"""
Ó ha elkezdenénk ABC szerint számolgatni, csak a nagy és középhatalmakat, esetleg kiegészítve a világ számos más országával, akik nemzetközi jogokat sértettek , egy ideig eltartana. Usa mehetne az első helyre.
Pedig azokban az országokban nem a Kasszám rakéta az ÉBRESZTŐORA.
Azokat nem lehet célra vezetni, az a dolguk hogy , becsapódjanak és izraelit öljenek, mindegy kit gyereket, nőt bárkit.
Az említett terrorakciókkal amik mindennaposak Izrael megalakulása óta idestova 76 éve , gondolom normális ember nem ért egyet. „A folyótól a tengerig” na ne már . Ez azért a normális emberekből is kivált némi szemöldökráncolást.
A jelmondat nem a palesztin állam megalakulását jelenti, ezt mindenki tudja. Ezt egy bajuszos osztrák már megfogalmazta kicsit másképpen, szerencsére nem jött be neki.
Izrael a fennmaradásáért küzd a megalakulása óta.
Első Nagy Pétert csak azért említettem , mert most ő a "soros" aki tudja mindenre a megoldást. Rendszerváltás óta, ezt hajtogatja mindegyik.
"Viszont Izrael már jó néhány alkalommal és hasonló ügyben sértett nemzetközi jogokat,......"
Terroristák támadása nem ütközik semmilyen Nemzetközi jogsértésbe.
Csak azok az eszközök robbantak amit a hezbollah tagjainak osztottak szét májusban.
Nem kellene terroristáknak civilek közé, alá bujkálni, akkor nem lenne civil áldozat.
Elég nagy ott a családon -- "családon" belüli erőszak , nem kellene még családostól együtt terroristáskodni, mert ez lesz belőle. A nők az ő szemükben tárgyak, a gyerekeik meg leendőbeli mártírok.
Túl sok szűr van nekik felajánlva a paradicsomba. Kapzsik, 71-nek mindig várakozni kell.
Egyébként az eszközök élesítésekor , ment a többiek közé Ibrahim Aqil is, egy célzott rakéta kíséretében. Ő volt aki az 1983-as Usa bejrúti nagykövetségének robbantását , "kiagyalta". Igen valószínűleg civilek is haltak meg , de ő sem nézte a merényleteikor a civileket.
Izrael a hezbollahot terrorista csoportként kezeli, mert azok.
És ezek az országok is.
Az Arab Liga csak nem tévedhet ebben a kérdésben: Egyiptom, Irak, Jordánia, Libanon, Szaúd-Arábia ,Szíria, Jemen, Líbia, Szudán, Marokkó, Tunézia, Kuvait, Algéria, Arab Emírségek, Bahrein, Katar, Omán, Mauritánia, Szomália, Dzsibuti, Comore-szigetek, Eritrea ,
India , az Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Ausztrália, Kanada, Hollandia és Izrael.
Európában itt tombolnak, tüntetnek. Egyenlőre csak csak Németország döntött úgy hogy, egy időre visszaállítja a Schengeni határait.
Majd ha beindulnak, és elkezdik amit beígértek, a totális háborút a hitetlenek ellen. Mer lassan annyian lesznek , hogy éppen bele is kezdhetnek.
Kíváncsi leszek Európa mennyire lesz humánus, meg nemzetközi jogot betartó.
Ha egyáltalán tud velük valamit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!