A Mi Hazánk minek akar kötelező sorkatonaságot?
Mi az oka hogy egy választáson induló, magát nyilván komolynak tartó pártnál ez az ötlet egyáltalán felvetődhet? Kitől kell okkal tartanunk, hogy ránk támad?
"nem a hadsereg nevelt normalis embert"
Mint a te esetedben is eléggé nyilvánvaló ez komcsika
"Károd nem származik abból, ha tanulsz egy kis önfegyelmet, sportolsz stb..."
Ilyet nálunk a katonaságnál senki sem sajátított el. Sportolni meg lehet katonaság nélkül is. Meg katonának is mehet aki akar, nincsenek egyáltalán kevesen. Mindenkinek minek?
"ma 15:54"
"MHM pártal a primitív szavazóival együtt!"
Verni fogjuk a szektás Magyar Péter féle +Új FIDESZ-t"
Toroczkai László. Ő tenne is valamit a magyar emberekért, és nem csak a haverok gyarapodásáért. "Patkány-NÁCI", meg hasonlók a jelzők. A Magyar Péter-féle hangfelvétel is az MHM nyomozásáról szólt.
"Szatelit-párt" Mi?
Ezt miért nem reklámozza a "Királyi média"?
Elvagy tévedve, én Fideszes vagyok nem pedig Tiszás. És hidd el én sem azért szavazok majd 26-ban a Fideszre mert annyira jó, hanem mert még MINDIG a legnemzetibb párt a ti pártotok tudod sajnos egyáltalán nem az de a mi Fideszünkbe még van valamennyi hazafiasság több mint a tiétekben. Másrészt még mindig a Fidesz a legjobb párt, nem jó a Fidesz. De az a szégyen, hogy ebből az országból még mindig a legjobb.
És remélem is, hogy nem vagytok szatellit párt, mert ha egyszer a Fidesz koalícióra lép az MH-val akkor többet ameddig koalícióban vannak, addig nem szavazok a Fideszre.
"ma 16:23"
Mostanában úgy néz ki, hogy az MHM a leginkább demokratikus, a népesség javát szolgáló párt. Videok, TV-s közvetítések bizonyítják, hogy számonkérjük, mit tett a kormány 12, most már 14 év alatt a hazai problémák kezelésére! A magyar dolgozó emberekért dolgozunk mi is"
A Mi Hazánk rosszabb lenne a Tisza pártnál?!
Te idióta vagy bazdmeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!