Ha bevezetik a kötelező sorkatonaságot, a még itt mardt fiatalok is el fogják hagyni az országot? Vagy polgárháború lesz?
A Mari néni, aki azért kelt ki a halálos ágyából, hogy az unokáját ne vigyék katonának, nem fogja a görbebottal tarkón verni a mini szarelnökünket?
Én pl még itthon vagyok, de minek. Eladom az ingatlanjaim, mert tuti el fogják venni, ha nem vonulok be. Van annyi, hogy tudok venni bárhol egy átlagos házat. 30 évesen belőlem nem csinálnak golyófogót. Gyerek még kicsi, meg fog tanulni bármilyen nyelvet.
A sorkatonaság visszaállítása, ha az NATO, vagy EU szinten történik meg, szinte biztos, hogy magával fog hozni kompatibilitási törvényeket is, pontosan azért, hogy egy egyszerű elköltözéssel ne tudják kijátszani.
Németország, Franciaország előrébb tart a sorkatonaság visszaállításában, mint Magyarország, Ausztriában Svájcban pedig most is létezik.
Nem tudnák miből etetni a sorozottakat.
Azt a pénzt inkább ellopják.
Meg eleve, a Fideszt nem érdekli az ország hatékony védelme, hanem csak az hogy fedezve legyen az intézményesített lopás.
Tehát csak propaganda szinten képviselik a nagy széljobb katonáskodást. Tettekben nem.
Ugyan már, középsuli után pár hónap gyakorlatozás semmiség. Ettől nem fognak elmenni a fiatalok, bár kétségtelenül népszerűtlen lesz.
Ennél ma sokkal durvább dolgok vannak, mégsem mennek el miattuk.
Egyet tettem fel eddig, de nem vitatkozom ilyen szellemi toprongyokkal. 😁 Törölték is.
Te is mész,(új) 9-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!