Fideszesek! Ti is utánanéztetek a kötelező sorkatonaságnak? Manfred weber nemis beszélt kötelező európai sorkatonaságról, miért hazudják ezt a tévében?
Orbánék akarnak sorkatonaságot, f*snak... Kövér asszem már évek óta szajkózza na meg Ungár anyja is, Schmitt Mária...de ők még a nőket is besoroznák. Ehhez maximum még a mihasznák járulnának hozzá meg egy két jelentéktelen párt.
Én tuti nem fogok egy kormány végett sem harcolni, főleg nem meghalni. Harcoljon az, aki kiterveli a háborút. Bunyózzák le egymás között.
De szerencsére nem lesz ilyen, Orbán csak teszteli a reakciókat szokásosan. Ez megy pár éve, ha valamit kitalálnak akkor vagy a szatellit pártjaikkal elvégeztetik vagy ráfogják valakire, hogy ők akarták Nektek a "rosszat", mi megvédünk.
Azt sem szabad a politikusok többségének elhinni, amit kérdeznek, ahogyan a médiának a dolgait is helyén kell kezelni.
Én nem néztem utána, nálunk nincs sorkötelezettség, szerződéses katonáink vannak, NATO tagok vagyunk, értelmetlen lenne a sorozás újra. Meg én már amúgy is voltam egy sorozáson fiatal koromban. Már akkor is alig vittek el valakit, a végét járta a sorkatonaság intézménye, engem se vittek el a pollenallergia miatt. Nem is értem amúgy, mert pl télen mehettem volna, de nem bánom egyáltalán.
A kampányt meg mindig el kell osztani kettővel-hárommal.
"Weber nem fogalmazott egyértelműen, "
Legjobbakkal is megesik, ilyenkor újra rákérdeznek, amaz pedig egyértelműsít. Magyarországon a lakájmédia az egyértelműsítés után is nyomatta a propagandát a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!