Mit szóltok ahhoz, hogy kiderült, hogy valójában egy igazi globalista, a jobbik egykori háttérembere aki irányítja a Tisza pártot?
Figyelt kérdés
Egy nagy színjáték volt ez egész, azért hogy ezek az emberek hatalomra kerüljenek?
Most is ugyanaz lesz a vége mint a Jobbik esetén, hogy elpártolnak tőle az emberek?
szept. 19. 08:27
11/14 menta34 válasza:
Kérdező: DK? szuper. Jelenleg a ti gyurcsányotok és gyurcsanynétek az egyik leganagyobb gátja a változásnak. El kéne tűnjenek, vissza kéne vonuljanak. Nem azért mert rosszabbak lennének mint a többi szerencsétlen politikus, hanem azért mert sokan nem szeretik őket és emiatt nem szeretik az ellenzéket és nem szavaznak a változásra. HA van eszük és HA a hazájuk a fontos nem a hatalom/pénz akkor visszavonulnak.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sűrűn ide kérdést írni, de rájöttem, hogy felesleges mert semmi értelmes válasz nem jön.
Ilyen válaszokért, hogy "hazudik, mennyit fizettek, hova szavazol, trollkodás" ezekért kár is feltenni kérdést.
Azt hittem értelmesebb itt a közösség, de csalódtam.
Szép Napot!
szept. 19. 09:23
13/14 menta34 válasza:
Jahogy most ha érdemben kéne reagálni akkor inkább menekülsz?
14/14 anonim válasza:
A DK nem globalista?
Csak úgy kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!