Mit szóltok ahhoz, hogy kiderült, hogy valójában egy igazi globalista, a jobbik egykori háttérembere aki irányítja a Tisza pártot?
Figyelt kérdés
Egy nagy színjáték volt ez egész, azért hogy ezek az emberek hatalomra kerüljenek?
Most is ugyanaz lesz a vége mint a Jobbik esetén, hogy elpártolnak tőle az emberek?
szept. 19. 08:27
1/14 anonim válasza:
Gratulálok, hogy egy új szóval bővült a szókincsed (globalista). A libsi már kifutott?
2/14 anonim válasza:
Nagy segitség ez a Magyar családoknak.
3/14 anonim válasza:
Miért? Ő is Klaus iskolában tanult?
5/14 anonim válasza:
Tucsek Bóhóczkai László konteói nem érdekelnek senkit!
6/14 menta34 válasza:
Kérdező! Pont volt itt egy kérdés, hogy mennyit keresnek a Megafos csatlósai. Te mennyit kapsz? :D
7/14 A kérdező kommentje:
DK szavazó vagyok.
Azok kitől is kapnak pénzt? Segíts kérlek!
szept. 19. 09:10
9/14 anonim válasza:
Ja, a te főnököd is MP-t látja legyőzendőnek, nem OV-t.
...és még véletlenül sem érez semmilyen személyes felelősséget és nagynak, hatalmasnak, győztesnek látja a DK-t.
Tudod mit? Ugorgyunk.
10/14 A kérdező kommentje:
Na akkor én jártam a legrosszabbul, mert pénzt se kapok érte.
Tiszások is szektások, vagy ők legalább kapnak pénzt ezekért a kommentekért?
szept. 19. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!