Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalok miért költöznek...

A fiatalok miért költöznek külföldre, mi bajuk a magyar politikával?

Figyelt kérdés

szept. 18. 00:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
#9 Mi?
szept. 18. 07:01
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Menjenek, ha ott tudnak boldogulni menjenek. Igazuk van, így 55 évesen ha tudtam volna, hogy továbbra is az főelvtársak járnak csak jól ebben az országban. Itt a rendszernek hazudott váltásnál is csakbők jártak jól.
szept. 18. 07:19
 13/26 anonim ***** válasza:
15%

10.

írd már le kis haver hogy az ukránoktól hányan menekültek el és az oroszoktól hányan és melyik országnak mekkora a lakossága!!

11.

A 8- asnak ment válaszolt is rá jó nagy baromságot megint!

szept. 18. 07:32
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Ukrajnát szétbombázták, jó hogy menekül onnan mindenki. Oroszországból azért menekülnek, mert elegük van a fiataloknak a botoxolt arcú, alkoholista diktátorukból.
szept. 18. 07:34
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

#3 es #5

Halottatok hitelről? Meg lakástámogatásról? Létezik.

szept. 18. 07:58
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb a pénz miatt megy, de szólok, ez nem magyar jelenség, Londonban annyi lengyel dolgozik pl, hogy külön negyed jött létre belőlük...
szept. 18. 08:06
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
Apám azért akart a rendszenek hazudott váltás körbyékén kitagadni a családi örökségből, amiért akkor byugatra akartam menni. Én most azt mondtam a gyereknek akkor tagadom ki az örökségből, ha nyugatra akar netalántán menni és nem teszi meg. Ebbe a kommunista jogászok, közgazdászok, értelmiségiek álral épített fosba bármikor vissza tud jönni, ez megvárja.
szept. 18. 08:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Számtalan oka lehet annak, hogy valaki külföldre költözik.

Júliustól kezdve már én is külföldön fogok élni, a mesterképzést már ott fogom elkezdeni szeptemberben. Nálam több minden közrejátszott a döntésben: kalandvágy, számomra közelibb kultúra, a párom, jobb lehetőségek a tanulmányaimat és a munkámat illetően. Ezek személyes okok, ismerek olyat, aki ugyanezek miatt költözött Magyarországra (az egyikük ausztrál, a másikuk kínai).

A legtöbb ember - legalábbis szerintem - elsősorban a jobb anyagi helyzet reményében megy ki és közülük sokan vissza is költöznek Magyarországra, miután elértek egy nekik tetsző szintet.

23/N

szept. 18. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó korrupt sz@rfészek ez az ország, miért akarna itt élni normális ember? Hatalmas szerencsém van, a szüleim alapnak tekintették, hogy megfelelő anyagi alapokkal indítsanak el az életben, ha nem tették volna, esélyem se lett volna saját tehermentes ingatlanra.

Személy szerint azért mentem el, mert nem akarom a jövőbeli gyerekeimet a magyar szülészeteken megszülni, a magyar egészségügyre utaltan nevelni, a magyar oktatási rendszerbe járatni, és asszisztálni mindehhez, hogy azt higgyék, hogy mindez rendben van és normális. Nem akarom, hogy olyan országban nőjenek fel, ahol ez a szintű aljasság, gyűlölködés és képmutatás a legfelsőbb vezetők köreiben teljesen hétköznapi, sőt támogatott.

szept. 18. 10:22
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
naná hogy elmentem, kezdésnek 3x annyit keresek, miért fizetném én mindenkinek a fasságát?
szept. 18. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!