A fiatalok miért költöznek külföldre, mi bajuk a magyar politikával?
10.
írd már le kis haver hogy az ukránoktól hányan menekültek el és az oroszoktól hányan és melyik országnak mekkora a lakossága!!
11.
A 8- asnak ment válaszolt is rá jó nagy baromságot megint!
#3 es #5
Halottatok hitelről? Meg lakástámogatásról? Létezik.
Számtalan oka lehet annak, hogy valaki külföldre költözik.
Júliustól kezdve már én is külföldön fogok élni, a mesterképzést már ott fogom elkezdeni szeptemberben. Nálam több minden közrejátszott a döntésben: kalandvágy, számomra közelibb kultúra, a párom, jobb lehetőségek a tanulmányaimat és a munkámat illetően. Ezek személyes okok, ismerek olyat, aki ugyanezek miatt költözött Magyarországra (az egyikük ausztrál, a másikuk kínai).
A legtöbb ember - legalábbis szerintem - elsősorban a jobb anyagi helyzet reményében megy ki és közülük sokan vissza is költöznek Magyarországra, miután elértek egy nekik tetsző szintet.
23/N
Utolsó korrupt sz@rfészek ez az ország, miért akarna itt élni normális ember? Hatalmas szerencsém van, a szüleim alapnak tekintették, hogy megfelelő anyagi alapokkal indítsanak el az életben, ha nem tették volna, esélyem se lett volna saját tehermentes ingatlanra.
Személy szerint azért mentem el, mert nem akarom a jövőbeli gyerekeimet a magyar szülészeteken megszülni, a magyar egészségügyre utaltan nevelni, a magyar oktatási rendszerbe járatni, és asszisztálni mindehhez, hogy azt higgyék, hogy mindez rendben van és normális. Nem akarom, hogy olyan országban nőjenek fel, ahol ez a szintű aljasság, gyűlölködés és képmutatás a legfelsőbb vezetők köreiben teljesen hétköznapi, sőt támogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!