A magyar kormány most már emiatt végre szakítani fog a Putyinbaráti politikával?
2023. okt. 13. 17:55
1/10 anonim válasza:
Jó lenne ha szakítana de szerintem nem fog.
3/10 anonim válasza:
Akkor fog szakítani talán ha nem Orbán lesz a kormányfő addig nem.
5/10 anonim válasza:
Sőt amennyire ismerem Orbánt, még csodálatot is ébreszt benne Putyin emiatt, hogy ilyent meg mert csinálni. A Miniputyin olyan hatalmi tébolyban szenved hogy az erősebbel meghunyászkodik, a gyengébbet pedig kegyetlen tiporja.
6/10 anonim válasza:
Nem fog szakítani, szerintem ismét új irányba fog állni a Fidesz nevezetű szélkakas.
7/10 anonim válasza:
Elolvastam a cikket 👆
Minden este nyugodtan alszom el mert szerencsére a demokráciát es világot megmentő Amerika mindig ott van ahol a segítség kell és semmihez semmi köze csak segít és segít ahol baj van. Amerika okozza a nyugodt éjszakáim. Örülök, hogy van egy Amerikánk aki felügyel a világbékére ❤️ Köszönöm Joe ❤️🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
10/10 anonim válasza:
7 0% :DDDD Nem jött be a nagy ironizàlásod :DD
Mellesleg azt is amerikának lehet megköszönni, hogy az oroszok kivonultak kelet európából, nem az alas pöfeteg zavarta ki őket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!