Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon élő 20-40...

Magyarországon élő 20-40 közöttiek! Ha meg kellene fogalmaznotok, mivel vagytok elégedetlenek a magyar politikával és az életetekkel?

Figyelt kérdés

Én már 3 éve Bécsben élek, nem tűnik sok időnek, de hiszitek vagy sem, én már teljesen elfelejtettem milyen Magyarországon élni. Az idő mindent megszépít, de ha a tényekre szorítkozok, akkor azért tudnék mit mesélni. Annak idején 5 és félszer annyi pénzért jöttem ki Budapestről.

Ahogy a mostani választásokat elnézem, elég nagy az elégedetlenség. 30%-ot ért el egy olyan megmondó emberke aki ráadásul NER lovag is volt, és Jakab Pétertől csak annyiban különbözik, hogy valamivel visszafogottabb és nem vette el tőle a szót állandóan Kövér László. Mégis a 0-ról felépített 2-3 hónap alatt egy 30%-os tábort. Ami azt jelenti hogy a magyarok kínjukban már azt sem tudják mit csináljanak, bármi jobb a mostani rendszernél.

Ha meg kellene fogalmaznod konkrétan, hogy mi az amivel elégedetlen vagy a mostani kormányzással és az életeddel úgy összességében (mármint amin a politika tudna javítani), mi lenne az, mik lennének azok?

jún. 10. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Könnyebb kifejtenem mivel vagyok elégedett.
jún. 10. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Annyival árnyalnám a benned kialakult képet, hogy ez az új emberke a valóban példátlan gyorsasággal megszerzett népszerűségét a "régi" ellenzék rovására szerezte.

Tehát az ellenzéki oldal az, akik, ahogy helyesen írtad, nem tudják mit csináljanak kínjukban.

A kormány szimpatizánsai köszönik szépen jól vannak, a tegnapi eredmény kb egy újabb parlamenti kétharmaddal ér fel.

jún. 10. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
annak örülök, hogy Dublinban élek és nem otthon. otthon mindenki vergődik, nem jutnak 0-ról az egyre sem.
jún. 10. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

- hónapokat kell várni egy egyszerű vérvételre

- a helyi SZTK épphogy nem dől össze

- magyartanár tanít kémiát

- 27% az áfa...

- ÉS ELLOPNAK MINDEN PÉNZT

Havonta majdnem félmilliót fizetünk be adót, és nem kapunk egy héten belül időpontot vérvételre???? Ez normális? Ezért fizetek ilyen kib@szott sokat? Akkor is jobban járnék ha elinnám... Vagy be is gyújthatnék azzal a pénzzel, mert ugyanúgy elszáll amit befizetek.. (ja és lölő számláján landol...)

És sorolhatnám még a rossz vízvezeték rendszert, villanyvezetékek kritikus állapotát, a kátyús utakat,

Dióhéjban ennyi.

jún. 10. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A magyar politikával az a bajom, hogy állandóan minden politikus körül kialakul egy személyi kultusz, és nem látjuk a fától az erdőt.
jún. 10. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Ami nem tetszik, hogy egy torz világképet nyomat a jelenlegi vezetés, le akarja szűkíteni, mi számít normálisnak, emellett rengeteg szakmai döntést hoz szakmaiatlanul (pl. egyik pillanatról a másikra előrébb hozta a gyerekek iskoláztatását).

Ami a saját életemre leginkább kihat, azok a magas ingatlanárak, amelynek egyértelműen a jelenlegi vezetés az oka, a köznevelés, közoktatás elhanyagolása, ami miatt már egy magáintézménybe kell vinni a gyereket, illetve hogy az ország ennyire vízfejű lett, Budapesten kívül alig van lehetőség képzettségnek megfelelő munkát találni.

jún. 10. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

A MEGBECSÜLÉSSEL a munkahelyen es a Fizetessel.

De első a k.bott HIERARHIA, a fonokoskodes, mindenki akar uralkodni a masikon stb.

Hulye mindenki sokszor úgy érzem főleg a NŐK a munkahelyeken egymás között.

Folyton rivalizalnak.

ÖSSZEVETVE:

külföldön dolgoztam volt MEGBECSÜLES pedig nem beszéltem jol a nyelvet, kedvesek voltak , FIZETTEK JÓL , es ajándékokat kaptam mikor munkahelyről eljöttem.

Itt sajat hazamban PRÓBÁL MINDENKI TAPOSNI MERT CSAK UGY TUDNAK FELHEBB JUTNI.

Ez a különbség

aug. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!