Az angliai magyarok mennyire foglalkoznak magyar politikával és nagyjából milyen arányban lehetnek %-ban a pártok támogatásai?
3-4#
Nincs ellehetetlenítve a szavazásuk.
A levélszavazat fele annyit ér, mint a rendes.
Szüntesse meg a magyar lakcímet és akkor szavazhat levélben.
Én magamból indulok ki, én időnként Bécsben töltök néhány napot (nincs olyan messze), és azt tapasztalom, hogy 0 azaz 0%-ban érdekel olyankor a magyar közélet, amíg ott tartózkodom. Mihelyst visszajövök, valamitől újra bekapcsol az agyamnak ezen része.
Londonban szerintem ez fokozottabban meg lehet. Azok a magyarok többségében azért mentek ki, hogy elfelejtsék a sanyarú magyar sorsukat. És egyet tudok érteni velük, mert ebből a helyből soha a büdös életben nem lesz élhető hely normális mentalitással, kultúrával.
Nem fogom megszüntetni a magyar címem . Van otthon saját lakásom !
Nem szavazok, nem ott élek és már nem is tervezek haza menni. Max nyugdíjas koromban , mert Magyarországon az angol nyugdíjjal vígan elleszünk . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!