Miért kapta fel ennyire a baloldal a Bese meleg ügyét? Elvileg a baloldal szerint nem gáz melegnek lenni.
Részben érthető a kérdésed. A baloldal elfogadóbb közeg ('szitokszóval' értve: "liberálisabb") gondolkodású, mint a Viktorta-imádók. A baloldalnak is megvan a saját kis ügyeik-bajaik-korrupcióik.
Viszont:
A korábban többek által szemléletesen leírt "Bort iszik, vizet prédikál" idézet mellett azért is védhetetlen (már) ez az egész, mert az egyháznak, az államnak, a társadalomnak, közösségeknek, egyéneknek komolyan nagy kárt tesz/tett/tenni fog az ilyen és hasonló viselkedés a továbbiakban is.
Így nem csoda, hogy a baloldal sem liberálisan viselkedik most ezzel a témával.
41.
Köszi! Tényleg. Nem ismertem ezeket, de ha jól látom a meleg lobbi ellen beszélt. Azzal nekem is (és sok melegnek is) baja van.
Ha ennyi a "bűne" akkor nem uszított a melegek ellen, hanem a meleglobbi ellen szólalt fel.
Ellentétben amit itt látok. Itt nem a meleglobbi ellen szólalnak fel, hanem egy konkrét meleg személy ellen. Ez inkább homofób az én értelmezésem szerint.
43.
"A korábban többek által szemléletesen leírt "Bort iszik, vizet prédikál" idézet mellett azért is védhetetlen (már) ez az egész, mert az egyháznak, az államnak, a társadalomnak, közösségeknek, egyéneknek komolyan nagy kárt tesz/tett/tenni fog az ilyen és hasonló viselkedés a továbbiakban is."
Én is így látom, de mégsem azok szidják akiknek kárt okozott. Például az egyház, hanem azok szidják akiknek védeni kellene a melegeket. Mindegy is.
Csak egy megjegyzés még azoknak akik szerint fideszes troll vagyok.
Egyik párt szimpatizánsa sem vagyok. Most a Tiszára szavaztam, de előtte sok évig senkire.
Igy talán érthetőbb miért nem voltam tájékozott Bese pap munkásságáról, és miért nem tudok azonosulni a baloldali melegeket megvető szemlélettel sem.
47.
Értem hogy az a gond, hogy bort iszik vizet prédikál, de mégiscsak egy meleg embert támadnak most a baloldalon miután kiderült meleg. Nekem ez melegekkel jó viszonyt ápoló embernek nem szimpi. Ennyi.
Kár, hogy a kérdező kommentjeit nem lehet értékelni,
ez egy hiányosság ezen az oldalon. Írhatunk amit akarunk ő,
csak nyomja a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!