Miért kapta fel ennyire a baloldal a Bese meleg ügyét? Elvileg a baloldal szerint nem gáz melegnek lenni.
Válaszokat szerettem volna. Végül is megkaptam. Úgy tűnik erősebb a baloldalon a fideszellenesség mint a melegek védelme. Ráadásul még támadják is szerencsétlent.
Ez a szomorú és szégyen.
32# Egy papról van szó aki cölibátust fogad, mellesleg egy NER eltartott, harmadjára pedig nyíltan meleg ellenes.
Az embert gyűlöljük mert ugyanolyan féreg mint aki rájuk szavaz.
Röviden:
✓ Meleg pap - okés, nem gáz
✖ Homofób pap - NEM okés, ez GÁZ
✖ Homofób pap, aki meleg - NEM okés, ez GÁZ
Bese atya az utóbbi kategóriába esik. Bese büszkén beállt a kormány mellé (még meg is áldotta a Karmelitát, a Megafon és a Pesti Srácok irodáit) és hirdette a meleg- és LMBTQ-ellenes nézeteket. Aztán kiderült, hogy meleg és távoznia kellett... és most sajnálni kéne? Hát így járt.
Mégis miért álljon a baloldal egy HOMOFÓB ember mellé?
Egy nagyon durva példával élve ez olyan, mintha egy ember a náci Németországban elhinné a náci ideológiákat, ezrek deportálásában aktívan részt venne, majd aztán egyszer kiderülne, hogy ő maga is zsidó és őt is elviszik (ettől függetlenül még ugyanúgy náci nézeteket vallana). Hirtelen elkövetőből "áldozat" lesz.
35
Nem ismerem a pap munkásságát, de nekem az nem tűnik homofóbnak aki melegpartira jár. Én is sokat járok melegek közé. Ott nincsenek homofóbok, azok egy percet sem bírnának ki köztük.
Nem ismerem a pap munkásságát
Akkor nézz utána, aztán gyere vissza bocsánatot kérni.
"Ennyire nem lehet debil senki"
Kamu. Én lehetek.
41.
És mi a baj ezzel?
tökéletesen igaza van és egyiket se követte el se nem házasodott se nem nyilvánosan csinálta nem értem mi a probléma ezzel
Ezen nyilatkozatokból válogattunk össze egy csokorra valót.
„nem helyes a devianciát reklámozni, normalizálni” (777 Blog, 2021.)
„Két férfi együttélését nem ismerjük el házasságként, a család alapjaként, és helytelenítjük is.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!