Miért kapta fel ennyire a baloldal a Bese meleg ügyét? Elvileg a baloldal szerint nem gáz melegnek lenni.
Figyelt kérdés
Vagy mégis gáz? Homofóbok ott is? Hova szavazzon így egy meleg?szept. 17. 09:41
1/48 anonim válasza:
A Fideszes papként, ahol a kereszténység van előtérbe és ahol melegellenes törvényeket hoznak ott gáz. :) NAGYON GÁZ.
2/48 anonim válasza:
Bese az nyíltan homofób beszédeket tartott. Álszent. Volt h valakiről megtudta hogy meleg és kirugotta. Aztán hopp. Róla is kiderül h meleg.
3/48 anonim válasza:
Nem gáz melegnek lenni. Bor inni és vizet prédikálni, álkereszténynek lenni, melegként homofób meleg ellenes propagandát terjeszteni már az.
Az ál(k)eresztényi képmutatás az ami itt kibukik, akárcsak Szájer esetében anno.
4/48 anonim válasza:
Akkor századszorra is... Nem az a baj, hogy meleg, hanem, hogy a fidesz égisze alatt tolta a homofób szöveget, miközben a saját vágyait vidáman megélte. A kedves atyának csak akkor fontos betartani isten szavát, ha másokról van szó, önmagával szemben valami oknál fogva sokkal elnézőbb.
5/48 anonim válasza:
A fideszben lassan nem maradnak heterók vagy olyanok akik nem pedofilok.neked nem tűnik fel a valóság?
6/48 anonim válasza:
Ez nekem is magas! Nem ünnepelni kéne a meleg papot, aki ügyesen kijátszotta a rendszert, és borsot tört az egyház orra alá?
7/48 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fideszes. Csak nem értem a baloldalt ebben a dologban. Miért nyomják ezt ennyire. Sokat vagyok melegek között is. Ott ez nem téma. Tudják hogy vannak a papok között is melegek.
szept. 17. 09:57
8/48 anonim válasza:
Magyarul hazudott!
És?
tegye fel a kezét az a politikus amelyik nem hazudott!
a baloldalon is vannak bőven olyanok akik hazudnak ebben semmi újdonság nincs
a baloldal nem ezért szedi szét ,hanem azért mert nem bal oldali hanem fideszes.
Ha baloldali lenne a pap akkor már foggal,körömmel védenék
9/48 anonim válasza:
9) ha baloldali lenne akkor az M1-en meg lenne a téma hónapokon keresztül,így pontos.
10/48 anonim válasza:
Nem csak az a baj, amit az atya a közéleti szerepe ellenére magánemberként is tett, hanem, hogy van, aki ezt nem tartja bajnak. Na az a teljesen érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!