Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ön elégedett a magyar egészség...

Ön elégedett a magyar egészségüggyel 2024-ben?

Figyelt kérdés
szept. 12. 19:41
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem , várólisták vannak és van ahol a betegellátás is sok kívánni valót hagy maga után.
szept. 12. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbánnak azonnal le kell mondania!
szept. 12. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Pintér Sanyi, te közvéleménykutatsz itt?
szept. 12. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére, csak fogorvosról és gyerekorvosról van tapasztalatom, azokkal elégedett vagyok.
szept. 12. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Tökéletesen elégedett vagyok !

Próbálkoztam a kórházban , de hónapokat kellett volna várnom , úgyhogy elmentem magánorvoshoz ( aki ugyanaz , mint aki a kórházban dolgozik ) .

Volt egy vizsgálat 20e , volt több labor az még 30e , írt gyógyszert az időlegesen hatott.A labor sajnos eltűnt , nem jelent meg az EESZt - ben , az orvosom meg elment több hónap szabira , a titkárnője nem volt elérhető.

A tünetek visszatértek elmentem egy másik magánorvoshoz , vizsgálat 22 e , a labor 25 e , de sajnos elrontotta a mintavételt ( fiatal dokinő volt , nem akart fájdalmat okozni.)

Tehát költöttem 90 ezret ( ez két vizsgálat volt laborokkal , össz-vissz 20 percben ) , a tünetek megmaradtak , úgyhogy ugyanott tartok, mint az elején .

A jövő héten újra ringbe szállok , utánaolvastam , lassan meg tudok csinálni magamnak egy labort !

szept. 12. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nevetséges hogy pörögnek az ezermilliárdok egy-egy beruházásra. A kórház meg úgy néz ki, mint Bagdadban!
szept. 12. 20:18
 7/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Januárban volt dolgom háziorvossal, nem volt semmi gond.

(Ezzel nem akarom elütni a közismert problémákat, csak megosztottam a személyes tapasztalatom.)

szept. 12. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
6. Nana, Bagdadot ne sértegesd, és ne alacsonyítsd ide le.
szept. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!