Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a személyes tapasztalatod...

Mi a személyes tapasztalatod a magyar egészségüggyel kapcsolatban? Tényleg olyan rossz? Rosszak az ételek, nincs fertőtlenítő és wc papír?

Figyelt kérdés
Igaza lehet Magyar Péternek?

szept. 2. 07:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon rossz.
Nem, ez mind kamu.
27 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Kórháztól függ.

Valamelyik tűrhető, valamelyik lepusztult.

szept. 2. 07:39
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

A körülményekhez képest próbálnak rendet tartani mindenhol. Ha látnád az ápolók és a takarítók fizetését, tudnád, hogy minden egyes nap csodát tesznek ezekért a fizetésekért.

A WC állapota nagyban függ attól is, hogy van-e a környéken olyan állatfajta, ami nem képes normálisan használni.

A kaja menzás, de ehető. Ott is az számít, hogy éppen milyen diétára tesznek.

szept. 2. 07:50
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy milyen a kaja és milyen szépen van kifeste, számomra másodlagos szempontok. Nekem még nem lett komolyabb bajom, de azért, mert még fiatal vagyok és nem volt komolyabb betegségem, vagy balesetem se. Én csak azzal találom szembe magamat, hogy egyszerű vizsgálatokra is hónapokat kell várjak, ha egyszer bejutok a váróba, akkor időponttól számítva több órás késések vannak, vagy ha szabira megy a háziorvosom, akkor vagy ellátás nélkül maradok, vagy utazhatok máshova, ahol az ottani orvos majd húzni fogja a száját, hogy miért kell velem foglalkoznia.

A Belügyminisztériumtól rendszeresen ki kell perelni pl. a kórházi fertőzésekre vonatkozó adatokat, amiknek az eredménye folyamatosan lesúlytó: [link]

szept. 2. 08:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Elnézést, utóbbit azért linkeltem be, mert személyes tapasztalatnak élem meg azt is, ha épp egy rokonomat kísérem, vagy neki intézek ügyeket. Maradjunk annyiban, hogyha egyszer bekerülsz a kórházba, akkor minden kontrolltól és információtól elesel, magadra vagy hagyva és csak akkor jutsz előrébb, ha épp el tudjátok csípni az ügyeletes orvost. Az pedig az orvostól függ, hogy mennyire avat be abba, hogy miért van láza a mamának a műtét után, holott egészségesen érkezett egy betervezett, nem komoly beavatkozásra.
szept. 2. 08:17
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, rossz, főleg hogy van amikor fél évre kapsz időpontot...

De ez orbánék szisztematikus munkája szóval érthető.

szept. 2. 09:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kórház függő, van ahol tényleg katasztrófa az állapot, de hát az országban kb 60-70% ronda, régi külső fal van... 20%-a omlásveszélyes.

Sok helyen bezárták a rendelőt, pl Orosháza, Szeged

Kevés az orvos, emiatt is sokat kell várni az időpontra.

Gasztroenterológia, 3 hónap után adott időpontot, majd 2-3 óra várakozás minden alkalommal...

Ez már 10 éve is ilyen volt, de mostanra telt be, mert rendelők zártak be sorra...

szept. 2. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Sebészeknek sincs rugalmas idejük, sürgősségiben is összevissza kapkodnak, van ahol félrekezeltek...
szept. 2. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

NER oligacha milliárdok a magán egészségügyben csak arra várnak hogy a magyarok a szörnyű állapotok, a végtelen várakozás és megaláztatás helyett egy emberibb gyorsabb egészségügyet válasszanak, igaz 10-100 ezerért sőt milliókért. Ezért terelgetik át a fizetőképes lakosságot fidderék a magánba...

Aki meg nem tudja megfizetni illiberális fidder logika szerint Lázár mondta: annyit is ér!

szept. 2. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor legutóbb a szülővárosom kórházában jártam vizsgálatra, akkor nem tudom volt-e papír és fertőtlenítő, ugyanis le voltak zárva a mosdók ajtaja.

Vagy egy másik történet, anyám elesett és beverte a fejét. Nem történt nagy baja, de ilyen esetben kötelező alaposan kivizsgálni, hogy van-e agyrázkódás, belső vérzés. Sürgősségi beutalóval kapott is időpontot októberre. Ez mellesleg még tavasszal történt. Nos erre nem akart várni, így elment "magánba", ami annyit jelent, hogy az államihoz képest ugyanabban a kórházban, ugyanazon a gépen, ugyanazzal személyzettel azonnal megcsinálták a vizsgálatot.

szept. 2. 11:14
 10/13 árokpart ***** válasza:
4-es A nővérektől is lehet kérdezni. Sokszor jobban tudják az adott pillanatnyi helyzetet, mert ők vannak vele folyamatosan.
szept. 2. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!