Az ellenzékiek egy része miért bodyshaminggel támadja Orbánt? (törpe, köpcös, dagadt, stb) Nem gondolják hogy sok más embert megsértenek vele? Miért nem a politikáját kritizálják, bőven van mit.
Pl. nem szeretem Orbánt, mégis rosszul esik, hogy 174 cm magassággal letörpézik, miközben alig kisebb az átlagnál, én is ilyen magas vagyok kb.
Másik meg hogy miért teszik a súlyát szóvá mindig a politika nem egy fitneszmodell bajnokság.

"Az ellenzékiek egy része miért bodyshaminggel támadja Orbánt? (törpe, köpcös, dagadt, stb)"
Sokg
Féle választ tudnék erre adni és az a gyanúm, hogy mindegyik meg is állja a helyét, de egyik sem kizárólagos igazság.
Bizonyára van, aki azért támadja ezzel, mert a valódi problémáit nem tudja megfogalmazni és rossz minta alapján így fejezi ki az indulatait.
Van, aki azért támadja ezzel, mert még a füleiben cseng Orbán régebbi mondata a pocakos tábornokokról, amik az ő halála, hogy egy klasszikust idézzek.
Továbbá olyanok is vannak minden bizonnyal, akik csak átvették ezeket a gyakran hallhatö/olvasható paneleket és úgy gondolták, hogy ha kormányildal hasz álhat mindenféle óvodás szintű, lekicsinylő jelzőt az ellenfeleire, (ami fideszes olvasatban ellenség, mint tudjuk) akkor nekik is szabad. Szetintem szánalmas, hogy ide jutottunk, de ez a magánvéleményem.
"Nem gondolják hogy sok más embert megsértenek vele?"
Erre is van több opció.
Bizonyára van, aki nem gondolja, mert konkrét személyre céloz vele.
És nyilván olyanok is vannak, akik meg szintén rossz, tanult minták alapján nem is foglalkoznak vele, hiszen egy bántalmazó társadalmat nevelt ki az online tér, s ez a normális sokak számára.
Valamint olyanok is vannak, akik tisztában vannak vele, ezért teszik. Az ok a fentihez hasonló.
A magam részéről ezt is szánalmasnak és elkeserítőnek tartom a jövőre nézve, és ha belegondolok, hogy a gyerekem ilyen társadalomba nő bele, hát megkeseredik a szájízem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!