Az ellenzékiek is elismerik, hogy Magyarország biztonság szempontjából nem is olyan rossz hely?
Globális békeindex: több, mint 20 mutató alapján hazánk a 14. helyet foglalja el a 163 fős listán.
Ilyen országokat taszítunk magunk mögé: Németország (20), Norvégia (28), Egyesült Királyság (34), Svédország (39)
Forrás: [link]
Annyira, hogy ezekben az országokban lassan több magyar él és dolgozik, mint a békességesség menyországában.
Egyébként, meg, aki ezt elhiszi, életében nem volt még Érden, Ózdon, Miskolcon, Borsod bugyraiban, vagy épp a 8 ker-ben, akár ma is.
Nem igaz.
Arra szavaztam, hogy "Igen. Nem rossz hely ez a Magyarország."
De csak ebből a közbiztonság szempontjából nem olyan rossz hely Magyarország. Szóval mindenben nem vagyunk rosszabbak, mint a nyugat, csak a legtöbb dologban.
2-es válaszoló vagyok: a fékevesztett migrációnak sajnos megvan az a következménye, hogy romlik a közbiztonság. Sokféle kultúra, vallás, etnikum hirtelen egy helyre kerül, abból jó dolog nem sülhet ki, legfeljebb hosszú távon.
Nyugaton a nagyvárosok már tényleg nem olyanok, mint 20-30 évvel ezelőtt. Ettől függetlenül én nem vagyok fideszes (Vonára szavaztam), szóval ne hurrogjatok le rögtön, hogy vár a köreibe a MEGAFON. :-)
"Annyira, hogy ezekben az országokban lassan több magyar él és dolgozik, mint a békességesség menyországában."
Ez így van. A pénz az oka. Nyugaton jobban lehet keresni. De ez miért zárná ki azt, hogy egyben balhésabbak is ezek a nyugati országok?
"Egyébként, meg, aki ezt elhiszi, életében nem volt még Érden, Ózdon, Miskolcon, Borsod bugyraiban, vagy épp a 8 ker-ben, akár ma is."
Ilyen gettók nyugati országokban is vannak. Azért Marseille turistanegyedét elhagyva te se szívesen sétálgatnál az utcákon.
Nem. Itt a férfiak hetente megölnek egy nőt, havonta egy gyereket - és nem, nem csak a cigányok.
Érdekli-e ez a döntéshozókat? Dehogy. Van-e normális áldozatvédelem, gyermekvédelem? Nincsen. Nőként vagy gyerekként a saját otthonodban nem vagy biztonságban. Szóval feltenni ezt a kérdést, hogy Magyarország biztonságos hely-e? :D Hát ha pöccsel születtél, akkor talán az. Egyébként a nyugati országok a biztonságosabbak.
Aki szerint csak a pénz miatt mennek el az emberek, sosem beszélt, mondjuk velem. Nem csak a pénz miatt hagytam ott Magyarországot, hanem már nem volt hozzá gyomrom, ahhoz a gyűlölethez, ami otthon van. Fontos a pénz, de az nem minden, ha nincs orvos, nincs tanár, vagy az iskolákban a problémamegoldások helyett, mégtöbb problémát generálnak.
Én jártam több felsorolt országban is, soha, semmilyen attrocitás nem ért, viszont, amig Magyarországon éltem, otthon igen. Raboltak ki a fényes utcán, törtek be hozzánk... Egyszerűen ezek a számok, üres statisztikai adatok, az égvilágon semmit sem jelentenek, főleg, annak, aki elmegy az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!