Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország szempontjából...

Magyarország szempontjából kinek a győzelme lenne jobb?

Figyelt kérdés

febr. 18. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Biden
Trump
Nem igazán van különbség
Nem tudom
38 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Trump akar a Natot is szetverheti, persze nem biztos, de ezzel Mo es egesz europa biztonsaga kerdesesse valna.
febr. 18. 17:35
 2/16 anonim ***** válasza:
10%
Putin Vladimir győzelme.
febr. 18. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
Trump.
febr. 18. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
2%
Egyeském ezzel nőne az esélyünk a nátisták kiverésére.
 5/16 anonim ***** válasza:
34%

Trump, neki talán kevésbé prioritás az, hogy Ukrajnát benyomja az EU-ba és a NATO-ba.

ma 17:35

Mit nyilatkozott Trump? Hogy nem fog olyan országot megvédeni aki nem képes elkölteni a GDP-je 2%-át honvédelemre. Ez nem egyenlő a NATO szétverésével, pont ellentétes, mert ha megtenné ezt a szívességet akkor végre a saját lábunkra állhatnánk, ehelyett 30-40%-kal emeljük a katonai költéseinket, ami alsó hangon + 100 milliárd dollárnyi megrendelés lesz többségében amerikai cégeknél.

Így majd végre 4-szer annyit fog költeni az EU katonaságra, mint Oroszország de maradnak az amcsi csapatok is, aminek mi még tapsolunk is.

6/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha Viktor marad, akkor egyértelmű Trump. Nyíltan haverok, Trump már többször említette pozitívan beszédeiben Orbánt. Azt nem tudni hogy érdemben Trump segítene bennünket, de már az is felérne egy megváltással, ha csökkenne az USA baráti szorítása.
febr. 18. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Úúúristen, az emberiség elveszett. Hogy szavazhat itt is bárki arra a szenilis vén marhára? Nektek elment az eszetek?
febr. 18. 17:52
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

"Trump akar a Natot is szetverheti, persze nem biztos, de ezzel Mo es egesz europa biztonsaga kerdesesse valna."

Trumptól az egy jogos elvárás hogy az európai országok is legalább annyit költsenek a fegyverkezésre mint az USA. Mert jelenleg Európa védelmét az amerikai adófizetők finanszírozzák és a US Army garantálja.

Szerintem le kéne szakadni már Amerikáról és az EU-nak saját kézbe venni a védelmet, többet költeni hadászatra, közös hadsereg stb. Ha Trump "kivonul" innen akkor az EU rá lenne egy sokkal nagyobb önállóságra kényszerítve, ami Európa szuverenitását növelné.

febr. 18. 17:54
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
Én Putin Vladimirra szavaztam.
febr. 18. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Hangosan felröhögtem, mert hirtelen elképzeltem ugyanezt a kérdést az imádott ruszkik vonatkozásában! :)))))))))

Mi lenne jobb Magyarországnak: Vlagyimir, Vlagyimirovics, esetleg Putyin? :))))))))

febr. 18. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!